Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szombaton lesz Eb-keret

2010. január 12. 20:24 // Forrás: MTI / vehir.hu
Csoknyai István szombaton szűkíti 18-ról 16 fősre az egy hét múlva kezdődő ausztriai Európa-bajnokságon részt vevő csapatát.

Csoknyai István, a magyar férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szombaton szűkíti 18-ról 16 fősre az egy hét múlva kezdődő ausztriai Európa-bajnokságon részt vevő csapatát.
A szakvezető arra vár, hogy kiderüljön: a két sérült, Császár Gábor és Katzirz Dávid tudja-e vállalni a szereplést. Az együttes sorrendben a francia, a spanyol és a cseh együttessel találkozik Bécsújhelyen.

A kvartettből az első három jut a középdöntőbe. Ha a magyarok sikerrel veszik az első akadályt, a német-lengyel-svéd-szlovén csoport legjobb három alakulatával mérkőznek Innsbruckban.

Az elnökség azt várja a Csoknyai-csapattól, hogy jusson tovább csoportjából a 12 közé. "Valljuk be őszintén, az utóbbi években sikert sikerre halmozó franciákkal szemben nincs sok sanszunk, de ha lehet, megpróbálunk ellenük is pontot, pontokat szerezni. Nem véletlen, hogy az Eb-n a mienket hívják halálcsoportnak, mert a spanyolok is érmesek lehetnek, és a csehek is gyűjtenek értékes skalpokat" - fogalmazott Csoknyai.

Az első hely 15, a második 12, a harmadik 10, a negyedik 7, az ötödik 5, a hatodik pedig 4 millió forint jutalmat ér.

A 18 fős keret

kapusok: Fazekas Nándor (MKB Veszprém), Puljezevics Nenad (TSV Hannover-Burgdorf, német)
jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB Veszprém), Iváncsik Tamás (MKB Veszprém)
jobbátlövők: Krivokapics Milorad (Pick Szeged), Laluska Balázs (Cimos Koper, szlovén)
irányítók: Eklemovics Nikola (MKB Veszprém), Császár Gábor (Chambéry, francia), Nagy Kornél (Dunaferr)
beállósok: Gál Gyula (Tatabánya Carbonex), Schuch Timuzsin (HCM Constanta, román), Zubai Szabolcs (Pick Szeged)
balátlövők: Grebenár Gábor (CDB Aragon, spanyol), Ilyés Ferenc (TBV Lemgo, német), Katzirz Dávid (Pick Szeged), Putics Barna (Minden, német)
balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB Veszprém), Törő Szabolcs (JD Arrate, spanyol)

vehir.hu
további cikkek
Az egyenlítés a cél VEHIR-VESC Az egyenlítés a cél Pénteken hazai környezetben folytatódik a női röplabda NB I elődöntője. A két nyert meccsig tartó párharc első felvonását a Vasas nyerte, így a VEHIR-VESC együttesének mindenképpen nyernie kell hazai környezetben, ha életben szeretné tartani esélyét a döntőbe jutásra. ma 8:01 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! Idén is arra buzdítja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány az adózókat, hogy állatvédőknek ajánlják fel 1%-ukat. tegnap 20:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.