Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Kiegészítőkkel teljes az ajándékozás!

2020. május 15. 9:37

Közeleg a legjobb barátod születésnapja, netalán az egyik szülőd névnapja, esetleg a szerelmedet szeretnéd meglepni valamivel? Mi, emberek néha hajlamosak vagyunk túlagyalni a dolgokat, pedig egyáltalán nem az számít, milyen nagy értékű ajándékot vásárolunk, sokkal inkább az, hogy az illető örüljön neki! Most megmutatjuk, hogy néhány egyszerű kiegészítő hogyan teheti teljessé az ajándékozást!

A mindig hasznos; esernyők

Most biztosan azt gondolod, hogy “nem, ez azért mégiscsak kevés ajándéknak!” Jó, persze vehetsz mást is mellé, de az esernyő már ősidők óta az ajándékok listáján van. Kiválasztásuk során azonban számos szempontot kell figyelembe venni. Rossz választás esetén ugyanis hamar tönkremehet. Egyrészt legyen masszív, stabil és minőségi. Persze az sem probléma, ha a design terén is kiemelkedő. Lássuk, miből válogathatunk!

Férfi esernyők

A férfiaknak sem kell aggódniuk, hiszen számos elegáns, sötét esernyő kerül piacra, amelyek mindenféle öltözékhez tökéletesek. A fekete “50 árnyalata” rendelkezésedre áll. Viccet félretéve, ha 50 árnyalat nem is, de megannyi sötét színű esernyő készül, ezek közül leginkább a fekete emelkedik ki, mint a férfiak kedvence.

Vásárolhatsz összecsukható üvegszálas bordázatú, poliészter nyersselyem és 3 szelvényes alumínium nyelű, összecsukható ernyőt. Ugyanakkor a nem összecsukható, fanyelű és nejlonernyővel rendelkező darabok is kecsegtetőek. Az elegancia hírnökeként pedig egy óriási golf ernyővel is kedveskedhetsz, amely egyenesen 7 embernek is jó. Természetesen nem kötött, hogy csak fekete vásárolható, számos férfi szereti a kék, zöld egyéb színű kiegészítőket egyaránt.

Színek szerint

Az urak mellett a hölgyekre is gondolni kell! Különböző színek között válogathatsz az Ajándékok.shop webáruház “ezerszínű” esernyői között. Legyen szó burgundi vörös, sötétkék, ezüst, arany, fehér, világoskék, türkiz, királykék, sárga, zöld, narancssárga, lila vagy szürke ernyőről, nincs olyan szín, ami ne mutatna tökéletesen egy-egy csodás szettel! Mielőtt döntesz, mindenképpen érdeklődj az illető kedvenc színe felől, ha pedig ezt egyébként is tudod, akkor a választás már evidens.

Ajándékozz színesen!

Ha igazán különleges esernyőt szeretnél ajándékozni, azt is megteheted! Egy átlátszó, kupola formájú esernyővel például aligha mászkál mindenki az utcán, így tökéletes választás lehet! Tulajdonosa úgy érzi majd, mintha egy romantikus filmből csöppent volna a hétköznapokba. Azoknak, akik még inkább ki szeretnének tűnni a tömegből, és mindig színesen látják a világot, egy szivárvány színű esernyőt ajándékozhatsz! De vásárolhatsz különböző mintájú esernyőket is; némelyiken egy tájkép van a mólóval vagy a kék égbolt sok-sok esernyővel.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.