Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Szortíroz és rendszerez - A tekercses papír- és thermo címkéről

2020. május 15. 9:39

Vannak munkaterületek, amelyeken a címkéknek alapvető fontosságuk van, és naponta jelentős mennyiségben fogynak. Ilyenkor hasznos lehet a tekercses papír- és thermo címke. Nézzük, mit érdemes tudni róla! 

Címke termékpaletta 

Az öntapadó címkék használata számos esetben szükséges, tárolásuk és alkalmazásuk pedig könnyebb, ha azok egy tekercsen helyezkednek el. A címkékre nyomtathatunk is: a thermo címkékre tekercses, pl. Zebra nyomtatóval, a nyomtatáshoz pedig festékszalag sem kell.

Az etikettek többféle típusa is beszerezhető a vevő igényeihez mérten. A tekercses papír- és thermo címkén kívül a Relatív-A Kft. weboldalán például A4-es méretű nyomtatható címke is rendelhető. Itt mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő címketípust: ha a megrendelő nem tekercsen szeretné, A4-es oldalon lévő lapon is megkaphatja az etiketteket, amikre szintén lehet nyomtatni lézer- vagy tintasugaras nyomtató segítségével, és még fénymásolhatók is.

A címke tulajdonságai 

Az öntapadó címke thermo thermal eco hőpapírból van, egyéb tulajdonságai még, hogy nyomatlanok, fehér színnel és matt kivitelezéssel. OUT tekercselésűek, ami azt jelenti, hogy a címkék a tekercs külső oldalán találhatók. A ragasztóanyag normál, nem igényel különleges eljárást a használata, tulajdonképpen bármilyen felületen megtapad. 

A címkék különböző méretekben kerülnek a tekercsre, a legkisebb 43 x 20 mm, a legnagyobb pedig 100 x 160 mm. A mérettől függ, hogy hány darab címke fér rá a tekercsre: a legkisebb méretből akár 10.000 db, míg a legnagyobb esetében 1.000 db lehet a gurigán. 

A címke használata 

Mivel a címkék könnyen megtapadnak a különböző felületeken - legyen szó műanyagról, fémről vagy fáról, számos helyzetben használhatók, és nagy mértékben képesek megkönnyíteni a munkafolyamatokat akár az irodában, akár gyárak esetében. Hiszen mennyivel egyszerűbb az élet, ha tudjuk, hogy a számos doboz, mappa vagy éppen boríték pontosan mit is tartalmaz! Ebben segít az etikett - szortíroz és rendszert hoz! 

Hogyan juthatunk hozzá a címkékhez? 

A csomagolástechnikai áruházakban pillanatok alatt beszerezhető a tekercses papír- és thermo címke. A Relatív-A Kft. 2005 óta értékesít csomagolóanyagokat, óriási kínálatuk részét képezik a futár- és okmánytasakok, öntapadó címkék, a csomagküldő tasakok és borítékok. Akár egyedi méretben és kiszerelésben is szállítanak, nagyobb megrendelés esetén árajánlat is egyeztethető. Mivel a megrendelést pedig raktárról teljesítik, néhány munkanapon belül meg is érkezhet a várt termék a vásárlóhoz.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.