Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nassolás egészségesen!

2020. május 15. 9:46

Minden embernek nehéz az egészséges táplálkozás szabályainak betartása, de különösen igaz ez azokra, akik édesszájúak. Ők sokszor azt gondolják, hogy szinte lehetetlen elérni a régóta áhított célt, pedig csak a megfelelő helyet kell megtalálni elképzeléseink megvalósításához, illetve a megfelelő recepteket! Most néhány fantasztikus édességgel ismerkedhetsz meg, amelyek finomak és egészségesek is egyben.

Érdekes édességek

A Naughty nevezetű finomság valójában mogyoróvajból, cukormentes étcsokoládéból, kakaóból, mandulából, eritritből, mascarponéval és rizsliszttel készül, így azok számára is “elérhető”, akik valamilyen betegségben szenvednek. A cukormentes finomság íze viszont garantáltan nem fog majd csalódást okozni!

Az epres tápiókapuding egy egyszerűbb desszertnek minősül: tartalmaz tápiókagyöngyöt, mandulatejet, kókusztejet, eritritet, almát és eperpürét. Egy könnyed desszert a nap végén mindenkinek jólesik!

Végül, de nem utolsósorban itt egy kis csemege a gyümölcsöket kedvelőknek is. A közel 300 gr-os gyümölcskosárban az idényjellegű gyümölcsök friss kavalkádja található meg, amelyek elegendő lendületet adnak a napra.

Salátabárban édesség?

Nos, nem vicceltem, amikor azt írtam, hogy az egészséges étkezés megoldható édességekkel! A Zöldlevelecske Salátaműhely Easy Life táljai után még simán belefér valamelyik ínycsiklandozó desszert. Ha végre szeretnél egy olyan helyről rendelni, ahol a tudatos és az egészséges étkezés kerül előtérbe, akkor jó helyen jársz! Itt minden rólad szól, hogy a lehető legváltozatosabb egészséges ételek között tudj válogatni! Ráadásul, bizonyos ételek esetében, mint amilyen a saláta, saját magad is összeállíthatod azt, amit szívesen fogyasztanál! Mindezt gyorsan és egyszerűen! Hát nem szuper?

Miért zöldebb, mint más salátabár?

A tudatos filozófia mellett a Szeged szívében elhelyezkedő kis Zöldlevelecske Salátaműhely nagy hangsúlyt fektet a hazai alapanyagok beszerzésére is. Az összetevők 90%-a családi gazdaságokból származik, amelyek mindegyike személyes ellenőrzésen és válogatáson esik át. Ha attól tartasz, hogy nem olyan ételt kapsz a tányérodra, mint amire számítasz, ne aggódj, a frissesség és a minőség elsődleges szempont ezen a helyen! Ha eddig nem találtál olyan vendéglátó egységet, ami támogatja a diétát, méregtelenítő kúrát, vagy csak segít egészségesebben élni, akkor itt az ideje, hogy új helyeket látogass meg!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.