Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Tőlünk megtudhatja, hogyan kerülheti el a szellemi hanyatlást!

2020. május 15. 9:52

Napjainkban sokat hallani a gyümölcsök és zöldségek csökkent vitamintartalmáról, ezzel párhuzamosan pedig a vitaminpótlás szükségességéről. Testünk jelezheti a hiányokat gyakrabban jelentkező betegségekkel, szorongással vagy memóriazavarokkal. 

Fedezze vitaminszükségletét méhpempővel!

A vitaminok némelyike hozzájárul az egészséges agyműködéshez, véd a stressz negatív hatásai ellen és segít megelőzni a szellemi leépülést. Azonban még a leggondosabban összeállított étrend sem képes pótolni minden szükséges vitamint és ásványi anyagot, különösen a B-vitaminok esetében kell gondoskodni a pótlásról.

A méhpempő az egyik leghatékonyabb gyógyhatású természetes anyag, amely képes vitalizálni az idegrendszert és több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, köztük B-komplexet. A komplex azt jelenti, hogy 8 különböző B-vitamint foglal magába: tiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav (B5-vitamin), piridoxin (B6-vitamin), biotin (B7-vitamin), folsav (B9-vitamin) és kobalamin (B12-vitamin).

A B-vitaminok rendkívül sokoldalú vitaminok, mert képesek növelni a stressztűrő képességet, csökkentik a depressziót, javítják a koncentrációs és emlékező képességet, valamint megvédik az agyat az öregedéssel járó káros elváltozásoktól. A B-vitamin komplex hozzájárul a szerotonin, a dopamin és a GABA neurotranszmitterek termelődéséhez, ezáltal javítja az agyi funkciókat. Az alacsony szerotoninszint jellemző tünete a szorongás, az álmatlanság, a dopamin a koncentrációhoz elengedhetetlen.

A méhpempő ezen kívül acetilkolint is tartalmaz, amely szintén a szellemi hanyatlás megakadályozásában játszik nagy szerepet.

Az időskorral nem kell, hogy együtt járjon a feledékenység

Agysejtjeink nem képesek megújulni, és pusztulásuk már a pubertáskor végével elkezdődik. Az idő múlása így szükségképpen együtt jár a memória bizonyos fokú romlásával, azonban ez a folyamat lassítható. A Mannavita Tiszta Méhpempője értékes összetevőinek köszönhetően képes megakadályozni az agysejtek nagymértékű pusztulását, ezáltal javítja a szellemi teljesítőképességet.

Az aktív élethez tehát gondoskodni kell a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok pótlásáról, ezzel sokat tehet az optimális agyműködésért, így pedig garantáltan nem sérül sem a beszéd és logikai készsége, sem a mozgáskoordinációja, sem pedig a hallása és látása.

Mindezeken túl a B-komplex gondoskodik arról, hogy elkerülje Önt a szorongás, a rossz közérzet, az ingerlékenység, az idegkimerülés, az álmatlanság és az érzelmi instabilitás. A méhpempő rendszeres fogyasztása tehát pozitívan hat a teljes szervezetre, melynek köszönhetően Ön sokáig élhet teljes és boldog életet.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.