Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Így lesz eredményes a társkereső használata

2020. május 15. 10:05

Bár a hagyományos ismerkedési módszerektől igen eltér az internetes társkeresés, mégis izgalmas, valós és hatékony megoldása annak, hogy tényleg párra leljünk! Persze ahogy egy buliban való megismerkedésnek van előnye és hátránya, a netes randizásoknak is. Ezeket szedtük csokorba, megmutatva, mikre érdemes odafigyelni! 

Az igazi társkereső felület

Mielőtt az ideális párodat szeretnéd megtalálni, érdemes a neked való párkereső szolgáltatást felkutatni. Nézz körül, figyeld, melyik társkereső mit nyújt, és azt is, hogy hány tagot számlál. Nyilván minél több a regisztrált személy, annál könnyebben lehet keresgetni. Számos felhasználót rejtő értékes felület a CUPYDO Társkereső oldala. 

Ideális adatlap

Miután kiválasztottad a neked szimpatikus társkereső oldalt és regisztráltál, nem dőlhetsz hátra. Ki kell dolgoznod az adatlapod ahhoz, hogy az első benyomás megfelelő legyen rólad. Ehhez persze pár saját és jó minőségű fotó sem árt. Ha ez megvan, indulhat az ismerkedés! És hát vannak pozitív és negatív kimenetelű ismerkedések is. Nézzük!

  • Kellemetlen meglepetések

Vegyük sorra először az internetes keresés negatívumait. Itt első helyen áll, amikor valaki az életben teljesen máshogy néz ki, mint a képeken. Olyan is van persze, hogy pozitívan csalódunk, de sokszor nem jó értelemben lepődünk meg. Ilyenkor is érdemes azért arra törekedni, hogy ne bántsuk meg a másikat. 

A másik rossz élmény az lehet, amikor a másik fél nem jön el a megbeszélt találkozóra. Na azért ilyenkor sem kell túlzottan csalódottnak legyünk, felfoghatjuk úgy is, mekkora esélyt dobott el magától az illető!

  • Összesodor a virtuális világ

Most nézzük a pozitív példákat. A legjobb a netes társkeresésben, hogy rengeteg olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel a való életben lehet, hogy soha nem is találkoztál volna. 

  • Bárkivel beszélhetsz

Valljuk be, a való életben odasétálni valakihez és megszólítani nem éppen a könnyű felatakok közé sorolható. Ezzel szemben a neten? Azon fogod észrevenni magad, hogy simán társalgásba kezdesz anélkül, hogy ezen egy percet is görcsölnél. 

  • Jobb esélyed lesz az első, személyes randin

A valódi találkozásokat sok esetben hamar követi a randi. Amikor ezek a találkozók kínosan sikerülnek, az azért van, mert a két fél még igen felületesen vagy szinte egyáltalán nem ismeri egymást. Ezzel szemben, ha interneten ismerkedsz, rengeteg időd van kötetlenül társalogni, beszélgetni.

  • Célzott keresés

Sokkal fókuszáltabban tudod a megfelelő társat megtalálni egy társkeresőn, mint a valóságban. Szűrhetsz életkorra, de érdeklődési területre is. Így azért jóval biztonságosabbá válik a párkeresés. 

  • Nincs több feszengés

Izgulós típus vagy? Ebben az esetben a netes társkeresés a te asztalod! Persze, eljön az idő, amikor valakivel személyesen fogsz találkozni, de itt fokozatosan haladhatsz. Először a levelezés, majd a videochat. Így már sokkal könnyedebb lesz a személyes randi!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.