Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Számoljon és vásároljon!

2020. május 15. 10:20

Az idei év a váratlan helyzetekről és az eddig ismeretlen kihívásokról szól. A világjárvány okozta bizonytalanság az élet minden területén tetten érhető. Az anyagiak tekintetében ez kifejezetten érvényes, hiszen sokak számára a biztos megélhetés, a munkahely megtartása is kérdésessé vált. Az élet azonban nem áll meg, és számos olyan helyzet adódhat, amikor szükségünk van kreatív és egyben vállalható anyagi segítségre. A családi élet mindennapjaihoz, egy bevásárláshoz, idősek ellátásához, de munkavégzéshez is szükség lehet egy megbízható autóra.

Személyi kölcsön helyett lízing

Azok számára, akik gyorsan szeretnének autóhoz jutni, de ehhez konstruktív finanszírozásra is szükségük van, az azonnali autóhitel kínál korrekt megoldást. Az autóhitel lízing formában igényelhető: a lízing során vásárolt autó egyben fedezetként is szolgál az autó vételénél. A személyi kölcsönökkel ellentétben az autólízing akkor is elérhető lehet, amikor a személyi kölcsön feltételei nem teljesülnek.

Az autólízing megoldás lehet akkor is, ha Ön vállalkozóként dolgozik, ha minimálbérre van bejelentve, vagy külföldi munkavégzés után van bevétele. Lízingelni akkor is lehet, ha készpénzben kapja fizetését, vagy már rendelkezik egyéb hitellel. Ezzel a hitelkonstrukcióval akár több millió forinthoz is hozzájuthat.

Kalkulátor

Az Autóhitel Kalkulátor 2020 segítségével, néhány pillanat alatt megtudhatja, hogy hitelfelvétel esetén mekkora havi összeggel kell számolnia. A hitel a szükséges papírok benyújtása után igényelhető, és az összeg akár a következő nap már az Ön rendelkezésére állhat. A kalkulátor az igényelt összeg, a futamidő és az évjárat alapján számolja ki a havidíjat. Személygépkocsi mellett lehetőség van motorkerékpárra vagy kishaszongépjárműre vonatkozó hitelkonstrukció kiszámítására is.

A kalkuláció forint alapon működik, és zárt végű lízinggel számol. 4 millió forint hitelösszeg alatt casco biztosítás sem szükséges. Amennyiben személyesen választja ki az Önnek megfelelő autót, úgy akár azonnal kiszámolhatja a fizetendő részleteket, hiszen az autóhitel-kalkulátor tökéletesen működik mobiltelefonon is.

Szakértő segítség

A hitelügyintézés sokak számára ijesztő és bonyolult feladatnak tűnik. Pénzügyi, finanszírozási kérdésekben a legbiztosabb, ha Ön is szakértőhöz fordul! Az AutohitelAzonnal.hu weboldalán aktuális információkat talál az autóhitelekre vonatkozó lehetőségekről és szabályokról.

Hiteltanácsadók segítségével Ön is megtalálhatja az ideális megoldást autóvásárlásához. A cég több mint 4000 ügyfél kiszolgáltatásának tapasztalatával rendelkezik. A jogszabályi háttér ismeretével gyors ügyintézést, alacsony kamatot, egyszerű és kényelmes megoldást nyújt az AutohitelAzonnal.hu szakértői csapata. 

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.