Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Júniustól ismét több járat közlekedik a városban

2020. június 2. 5:01 // Forrás: V-Busz
Június 2-ától tanszüneti menetrend szerint közlekednek a V-Busz járatai, erről tájékoztatott a társaság közleményében.

A V-Busz közleménye szerint a jelenlegi járványügyi veszélyhelyzetben hozott intézkedések okán 2020. június 02. napjától, keddtől járataikon a tanszüneti menetrend kerül visszavezetésre, amennyiben a járványügyi veszélyhelyzet kapcsán elrendelt intézkedésekben nem történik jelentős, a helyi közlekedést jelentősen befolyásoló tulajdonosi vagy kormányzati döntés.

Felhívják a figyelmet, hogy a tanszüneti menetrend életbe lépésével egyidejűleg újra életbe lép a kötelező első ajtós felszállási rend, tehát 2020. június 02. napjától a gépjárművekre felszállni kizárólag az első ajtókon lehetséges!

Továbbra is kérik az Utasaikat a védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendeletben előírtak betartására!

vehir.hu
további cikkek
Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éves fennállását ünnepelte pénteken az Egyesített Szociális Intézmény Török Ignác utcai idősek otthona.  2024. szeptember 6. 21:12 Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Európai Unió Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Reményeink szerint a decemberi EU-csúcson rögzítik, hogy a kohéziós politika a jövőben is meghatározó lesz az unió versenyképessége és a demográfiai helyzet javításában - mondta Navracsics Tibor a kohéziós politikáért felelős miniszterek pénteki budapesti informális találkozója után. 2024. szeptember 6. 14:52 Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei nyár volt a legmelegebb az északi féltekén a feljegyzések kezdete óta - jelentette be pénteken az Európai Unió Copernicus klímafigyelő szolgálata, hozzátéve: nagy a valószínűsége, hogy az idei év pedig a valaha mért legmelegebb év lesz. 2024. szeptember 6. 9:38 Lezajlott a rendkívüli közgyűlési vitája a millenniumi emlékműről Millenniumi emlékmű Lezajlott a rendkívüli közgyűlési vitája a millenniumi emlékműről Több mint egyórás vita zajlott csütörtök reggel a veszprémi városházán, ahol rendkívüli közgyűlés keretében tárgyalták újra Lugossy Mária Munkácsy-díjas szobrászművész millenniumi szobrának elhelyezését. A szavazáson végül nem született váratlan eredmény, a vitában viszont több helyi közéleti és kulturális szereplő is felszólalt. 2024. szeptember 5. 15:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.