Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tovább fogyatkozott a Jobbik Veszprém megyében

2020. június 12. 12:00
Péntek este jelentette be Galambos István az egykori radikális párt Veszprém megyei vezetője, hogy lemondott minden pártpolitikai tisztségéről és kilép a Jobbikból is.

Galambos István szerkesztőségünkbe eljuttatott szűkszavú közleményében jelezte, hogy június 5-ével lemondott a Jobbikban betöltött minden tisztségéről, így a választókerületi, várpalotai és megyei elnöki, sajtófőnöki, valamint országos választmányi tagságáról is, valamint benyújtotta kilépését a pártból.

Kijelentette azt is, hogy döntését sem most, sem a későbbiekben nem kívánja indokolni.

Az utóbbi időben szinte nem telik el olyan hét, hogy vezető politikusok ne hagynák ott az egykor nemzeti értékrendet képviselő, ma viszont baloldalra áthelyeződött pártot. A múlt héten Varga Damm Andrea országgyűlési képviselő lépett ki a parlamenti frakcióból.

A Jobbik veszprémi szervezete egyelőre nem reagált a kilépéshullámra, bár nem lepődnénk meg, ha hamarosan a megyeszékhelyen is tovább zsugordona a párt.

Frissítve (13:05): cikkünk megjelenése után a Jobbik veszprémi önkormányzati képviselője, Kovács Rajmund szerkesztőségünknek jelezte, hogy Varga-Damm Andrea és ő a párt belső ellenzékéhez tartozik és a régi vonalat képviselik. A pártból nem lépnek ki. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.