Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fehérítő fogkrém: káros vagy nem káros?

2020. június 16. 14:15

Az, hogy szívesen mosolygunk-e, nagyban függhet attól, hogy fogaink milyen állapotban vannak. Sokszor elég csak egy kis elszíneződés, és máris bátortalanabbul nevetünk, és az is gyakran megfigyelhető jelenség, hogy ilyenkor sokkal többször próbáljuk takarni a szánkat a kezünkkel beszéd közben. Abban az esetben, ha rendszeresen ápoljuk fogainkat, és mégis besárgulnak, az különösen bosszantó tud lenni. Sajnálatos módon több dolog is befolyásolhatja fogaink színét, amik szorosan összefüggenek az életmódunkkal. A kávé, a dohányzás, az alkohol fogyasztás, és még néhány gyógyszer is közre játszhat abban, hogy fogaink fehérsége eltűnik. Nem kell azonban nagyon megijedni, ha ön is azt tapasztalja, hogy fogai már nem elég fehérek, hiszen napjainkban viszonylag könnyen orvosolni lehet ezt a problémát, akár otthon is!

A megoldás amilyen egyszerű, olyan nagyszerű is egyben. A fehérítő fogkrémekkel könnyen, és gyorsan megszüntethetjük a fogsorunk elszíneződést! Akkor miért nem használja mindenki az ilyen típusú készítményeket? Sajnálatos módon, még mindig sok helyen lehet hallani, olvasni, hogy a fehérítő fogkrémeknek nem csak előnye, de hátránya is lehet, hiszen fogaink egészségére is hatással lehetnek. Egyszer s mindenkorra érdemes tisztázni, hogy a jó minőségű fehérítő fogrémeknek nincsenek káros hatásai! Fontos azonban tisztába lenni azzal, hogy ezek a fogkrémek nem a fogak alapszínét fogják megváltoztatni, hanem magát az elszíneződést fogják megszüntetni, amit a mindennapok során rárakódó lepedékek okoznak. 

Gyakran merül fel kérdésként az emberekben a fehérítő fogkrémek használatával kapcsolatban, nem csak az, hogy károsak lehetnek-e, de az is, hogy mely korosztály használhatja biztonsággal. Kisgyermekkorban még nem ajánlott a használatuk, hiszen a puha fogzománcukon könnyen sérülést okozhatnak a fogkrémben lévő csiszolóanyag részecskék. Felnőtt korban azonban semmilyen káros hatásától nem kell tartani, hiszen a megfelelően megválasztott fogkrémek kimondottan kíméletesen fejtik ki a hatásukat, már ami a fogaink egészségét illeti, a lepedékek eltávolításában azonban kíméletlenek lesznek! A linkelt oldalon egy olyan webáruházat fog találni, ahol kiváló minőségű fehérítő fogkrémek közül tud majd válogatni. Az itt található fogkrémek segítségével pedig nem csak a besárgult fogaktól búcsúzhat majd el, de az ismételt elszíneződés megelőzésében is számíthat majd rájuk!

Amennyiben önt is, vagy esetleg valamelyik családtagját, barátját is érinti az elszíneződött fogak problémája, akkor mindenképpen keresse fel ezt az oldalt! Nem csak fehérítő fogkrémek széles választékát találja meg, de minden egyéb hasznos, és a megfelelő fogápolás nélkülözhetetlen eszközt is be tud majd szerezni. Ahogy látni fogja, az ilyen típusú fogkrémek ára kicsit több lehet, mint egy hagyományos fogkrémnek, ám érdemes olyan befektetésként tekinteni a vásárlásra, ami nem csak a fogaink színét teheti gyönyörűvé, de a megcsorbult önbizalmunkon is sokat segíthet majd! A fehér fogak elérése többé nem lesz lehetetlen!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.