2020. augusztus 10. // Lörinc névnap

Elektromos és hibrid autókról tudhatsz meg még többet – új portál indult

2020. június 16. 14:19

Az Elektromos & Hibrid Autók portál, azzal a céllal jött létre, hogy minél többet tudj meg a ma, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektromos és hibrid autókról. Az Elektromos-hibrid-autok.hu portál kiadója a 24/7 Digital, tulajdonosa Galambos Dániel. 

Az autós portál célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg az emberekkel a környezetbarát autókat, azok típusait és előnyeit. Természetesen, más, hasznos és érdekes cikkek is megtalálhatók az oldalon. Azok számára is érdekes lehet egy-egy cikk, akik még a jövőben tervezik az elektromos, vagy a hibrid autó vásárlását, de azok is találhatnak az oldalon újdonságokat, akiknek már van a birtokában ilyen környezettudatos autó. 

Az oldal célja nem csak az, hogy olvasók belemélyedjenek a témába és érdekes, közérthető, egyszerűen fogalmazott cikkek által ismerkedjenek meg ezekkel az autókkal, hanem bíztatja is őket, hogy vásároljanak környezetbarát elektromos autót, tölthető hibridet, vagy legalább hibridet. A portál tulajdonosa három másik autós portált is üzemeltet. A Milyenautot.hu és Auto-live.hu oldalon különböző autómárkákkal ismerkedhetsz, és a Teszt rovatból megtudhatod, hogy hogyan szerepeltek az egyes autótípusok. Az Autó hírek portálon pedig érdekes hírekből szemezgethetsz. 

Az Elektromos-hibrid-autok.hu tehát az elektromos és a hibrid autókról ad képet és információkat. Ezeket az infókat azok is tudják hasznosítani, akik még nincsenek képben a témával kapcsolatban. A hibrid autók nőknek – Zölden és trendin című cikke kifejezetten a mai világ, elfoglalt, városban élő és közlekedő hölgyeinek szól. 

Akik már gondolkodnak a hibrid autóvásárláson, de úgy érzik, hogy elsőre nagy falat újonnan vásárolni ilyen négykerekűt, olvassák el az Így vásárolj használt hibridet, című cikket. A cikk hasznos tippeket ad, hogy mire figyelj, ha nem szalonból veszed meg életed első hibrid autóját. 

Az Elektromos autók topik alatt is sok izgalmas cikk vár rád. A Renault Kangoo Z.E. – Zöld megoldások vállalkozásoknak kifejezetten egy olyan elektromos autót mutat be, amely nagyon hasznos lehet vállalkozások számára. A nők itt is találnak kedvükre valót, hiszen az Elektromos autók hölgyeknek - Csajosan és zölden címet viselő cikk, ismét csak hozzájuk és nekik szól. 

vehir.hu

További cikkek

Költekezz okosan! - konyhai spórolási tippek
Költekezz okosan! - konyhai spórolási tippek
Érezted már úgy, hogy szinte kifolyik a kezeid közül a pénz, és hó végére mindig kevesebből kell gazdálkodnod, mint amire számítottál? Szeretnél többet áldozni a hobbidra, kikapcsolódásra, utazásra, de nem tudod, mégis honnan lehetne lefaragni a költségeket?
Az ajánlatadás és beszerzés ideális lefolyása informatikai kérdésekben
Az ajánlatadás és beszerzés ideális lefolyása informatikai kérdésekben
Egy informatikai beszerzés sikerét és eredményességét döntően befolyásolja az is, hogy milyen hangulatban és feltételek mellett történik maga az ajánlatadás, valamint a beszerzés gyakorlati megvalósítása.
Milyen egy igazán jó kislányoknak való felső, póló, blúz?
Milyen egy igazán jó kislányoknak való felső, póló, blúz?
Az anyukáknak időről időre nehézséget jelenthet kiválasztani egy jó felsőt, pólót vagy blúzt kislányuknak. Az igazán praktikus darabok azok, amelyekből könnyű különböző alkalmakhoz illő szettet varázsolni. Az üzletekben és az internetes oldalakon is temérdek mennyiségű ruha vár mindenkit, ami csak megnehezíti a választást. A következőkben szeretnénk röviden összefoglalni, hogy mire kell odafigyelni egy internetes vásárlás során, illetve adni néhány tippet, hogyan válasszon gyermekének.
Milyen egy jó Business Analyst?
Milyen egy jó Business Analyst?
A Business Analyst egy hidat teremt a megbízói és a megvalósítói oldal között. Az üzleti folyamatok elemzése és specifikálása, valamint az igények feltárása tartozik a legfőbb feladatai közé. Milyen feladatokat lát el az üzleti elemző és melyek a legfontosabb kompetenciák, amelyeket el kell sajátítania?
Már a felsőoktatás keretei között is tanulhatunk a blokkláncról
Már a felsőoktatás keretei között is tanulhatunk a blokkláncról
2020. augusztus 10. // Lörinc névnap