Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Elektromos és hibrid autókról tudhatsz meg még többet – új portál indult

2020. június 16. 14:19

Az Elektromos & Hibrid Autók portál, azzal a céllal jött létre, hogy minél többet tudj meg a ma, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektromos és hibrid autókról. Az Elektromos-hibrid-autok.hu portál kiadója a 24/7 Digital, tulajdonosa Galambos Dániel. 

Az autós portál célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg az emberekkel a környezetbarát autókat, azok típusait és előnyeit. Természetesen, más, hasznos és érdekes cikkek is megtalálhatók az oldalon. Azok számára is érdekes lehet egy-egy cikk, akik még a jövőben tervezik az elektromos, vagy a hibrid autó vásárlását, de azok is találhatnak az oldalon újdonságokat, akiknek már van a birtokában ilyen környezettudatos autó. 

Az oldal célja nem csak az, hogy olvasók belemélyedjenek a témába és érdekes, közérthető, egyszerűen fogalmazott cikkek által ismerkedjenek meg ezekkel az autókkal, hanem bíztatja is őket, hogy vásároljanak környezetbarát elektromos autót, tölthető hibridet, vagy legalább hibridet. A portál tulajdonosa három másik autós portált is üzemeltet. A Milyenautot.hu és Auto-live.hu oldalon különböző autómárkákkal ismerkedhetsz, és a Teszt rovatból megtudhatod, hogy hogyan szerepeltek az egyes autótípusok. Az Autó hírek portálon pedig érdekes hírekből szemezgethetsz. 

Az Elektromos-hibrid-autok.hu tehát az elektromos és a hibrid autókról ad képet és információkat. Ezeket az infókat azok is tudják hasznosítani, akik még nincsenek képben a témával kapcsolatban. A hibrid autók nőknek – Zölden és trendin című cikke kifejezetten a mai világ, elfoglalt, városban élő és közlekedő hölgyeinek szól. 

Akik már gondolkodnak a hibrid autóvásárláson, de úgy érzik, hogy elsőre nagy falat újonnan vásárolni ilyen négykerekűt, olvassák el az Így vásárolj használt hibridet, című cikket. A cikk hasznos tippeket ad, hogy mire figyelj, ha nem szalonból veszed meg életed első hibrid autóját. 

Az Elektromos autók topik alatt is sok izgalmas cikk vár rád. A Renault Kangoo Z.E. – Zöld megoldások vállalkozásoknak kifejezetten egy olyan elektromos autót mutat be, amely nagyon hasznos lehet vállalkozások számára. A nők itt is találnak kedvükre valót, hiszen az Elektromos autók hölgyeknek - Csajosan és zölden címet viselő cikk, ismét csak hozzájuk és nekik szól. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.