Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Most megnézheted, hogy melyek a legnépszerűbb társasjátékok

2020. június 26. 17:30

Társasjátékot keresel, amely az egész család számára remek kikapcsolódást ígér? Napjainkban minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatsz, melyek felnőttként is garantáltan felkeltik érdeklődésed. Az elmúlt évek kedvencei mellett egészen új megoldásokat, ötleteket alkalmazó társasjátékok is elérhetőek, így érdemes az újdonságok között is körülnézni. S hogy melyek a legnépszerűbb játékok? Mi az, amivel ajándékozáskor biztosan nem lőhetsz mellé?

A gemklub.hu toplistára kattintva megnézheted, hogy jelenleg melyik az 50 legnépszerűbb társasjáték! A Bűnjelek sorozat története egy gyilkosság, ezúttal Honkongban. A 14 éven felüliek számára ajánlott játék legalább annyi izgalmat és fordulatot takar, mint a Bűnügyi krónikák. A Dixit társasjáték több mint pusztán egy játék, hiszen a cél az, hogy jobban megismerjük egymás gondolkodását. 

A Fedőnevek sorozat több fővel játszható, hiszen két csapatra van szükség. A szókártyás játék rengeteg nevetést ígér, így akár felnőttek számára is remek választás lehet. A Hellapagos azt a kérdést veti fel, hogy vajon mit vinnénk magunkkal egy lakatlan szigetre. Természetesen a zombi téma sem maradhat ki a manapság népszerű játékok közül. A Holtak Tele- Válaszúton esetében is azon van a hangsúly, hogy a rémítgetés helyett a játékosok közötti kapcsolat kerüljön fókuszba. Vajon meddig vezetik az embert önös célok, és mikortól lesz fontosabb a túlélés, vagy a társak védelme? A választ a Holtak Tele rejti. 

Legyen bármekkora is a társaság, a Köszöntünk…álmaid városában! névre hallgató játék ideális lehet. A kínálat egyre szélesebb a társasjátékok piacán, és a gyártó arra törekednek, hogy a felnőtteket is bevonják a társasjátékok világába. A tapasztalatok szerint teljesebb kikapcsolódást ígér mindez, mint sokadszorra átpörgetni a Facebook-ot, vagy folyton online társalogni, PC-s játékok előtt tölteni az időt. 

Érdemes az online társasjátékok választékában körülnézni, ugyanis korrekt áron juthatsz menő darabokhoz, melyek kitűnő kikapcsolódást ígérnek akár korosztálytól függetlenül. Nem véletlen választják sokan az internetes játék webshopokat, hiszen a szűrési lehetőségekkel áttekinthetik az aktuális kínálatot, de akár toplistákon keresztül is választhatnak egy-két izgalmas darabot. Ne feledkezzünk meg a kényelemről sem, hiszen itt nem kell sorban állni, sőt, az árak is kedvezőbbek, mint a hagyományos játékboltokban. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.