Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az örökzöld dekorációs elemnek számító design csillár

2020. július 13. 10:22

A design csillár egy, a divatból talán soha ki nem menő, örökzöld és megunhatatlan fényforrásnak számít. A divat, a technológia és a design megoldások időről időre változhatnak, ugyanakkor ezek a csillárok mindig jól mutatnak.

Pontosan ezért szenteltünk külön cikket a méltatásuknak. A cikkben tehát a design csillárok felhasználási lehetőségeit, a rendelkezésre álló stílusokat és design megoldásokat, valamint a beszerzéskor leginkább megfontolandó szempontokat fogjuk részletezni.

A bejegyzés elolvasása remélhetőleg hasznos segítség lesz a mennyezeti fényforrás kiválasztásához.

Az otthon melyik helyiségeiben mutat igazán jól a design csillár?

A design csillár szó hallatán elsőre talán mindenkinek a nappali jut eszébe, mint a leginkább optimális helyiség. Kétségkívül a nappaliban szokott összegyűlni a család, ott látjuk vendégül a rokonokat és barátokat, ezért egy mutatós mennyezeti fényforrásnak is nagyszerű helye lehet ott.

Mindemellett a hálószobában, valamint a vendégszobában is egész bátran használhatunk kristálycsillárt. Pláne abban az esetben, ha az adott helyiség hangulatához, bútoraihoz, illetve az ízlésünkhöz tökéletesen passzoló modellre sikerül bukkanni.

Milyen stílusban és design megoldással van lehetőség a csillárok beszerzésére?

Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy design csillárból annyiféle stílusban és kialakítással állnak rendelkezésre különböző modellek, hogy ember legyen a talpán, aki választani tud közülük. Merthogy a klasszikus, a vintage, a modern és a kristálycsillárok egyaránt elérhetők.

A széles választék tehát egyáltalán nem szab határt a képzeletnek. Tényleg arra kell kifejezetten odafigyelni, hogy a kiválasztott modell színben, formavilág tekintetében és stílusban is jól menjen a nappali vagy a szoba alapvető hangulatához.

Érdemes még kiemelni a rusztikus, vidékies stílusú modelleket, amelyek manapság kifejezetten népszerűnek és sokak által keresettnek számítanak.

Erre figyeljünk, ha épp design csillár vásárlását fontolgatjuk

Amikor design csillár beszerzése előtt álltok, akkor az esztétikum mellett bizony a praktikumnak is szerepet kell játszania a választásban. Merthogy hiába néz ki egy csillár eszméletlenül jól, ha a takarítása és portalanítása kész rémálommal ér fel, akkor nem feltétlenül jelent ideális opciót a számunkra.

Amire még mindenképp figyelmet kell fordítani, az a design csillár belógásának mértéke. Alapvetően a hosszabban lenyúló modellek a magasabb beltérrel rendelkező otthonokban mutatnak jól, ahol sokkal inkább érvényesülni tud a kialakításuk.

Ezzel szemben a rövidebb belógással bíró design csillárok az alacsonyabb lakásokba és házakba jelenthetnek ideális választást. A méretük, a kialakításuk, illetve a szűkebb belógásuk ugyanis pontosan megfelelő lehet egy kisebb enteriőr adottságaihoz.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.