Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ezért válassz muszlin termékeket nyárra

2020. július 13. 10:26

Minden anyuka küzd nyáron, mikor az kerül szóba, mit is adjon a kisbabájára egy kiránduláskor vagy egyszerűen a délutáni séta során. A feladat igencsak nehéz, hiszen ha 28 °C fölé megy a hőmérséklet, már mi magunk sem öltözünk fel rétegesen, így legtöbben igencsak szívtelen dolognak érezzük, hogy a picit betakarjuk vastagon.

A dilemmára, miszerint betakargassuk-e a gyereket vagy sem, és ha igen, akkor mivel, megoldást jelenthetnek a muszlin termékek. Hogy miért? Milyen termékek közül válogathatsz? Mennyire népszerű ez a megoldás a többi anyuka körében? Honnan tudod beszerezni? A következőkben megtudhatod!

A muszlin termékek előnyei

Ennek a kollekciónak a termékei ideálisak nyárra. A muszlin egy légáteresztő anyag, amelybe bebugyolálva a gyerkőc egyáltalán nem izzad, néhány perc után nem fogja magát kényelmetlenül érezni alatta. A muszlinból készült termékeket érdemes 40 °C-on vagy alatta mosni. Az ilyen anyagú babaholmikat akár egész évben használhatjátok, ám igazán késő tavasszal és kora nyáron jön jól.

Milyen kiegészítőket rejt a muszlin kollekció?

A közelgő nyarat könnyebbé teszik majd a kollekció darabjai. Minden alkalomra találhatsz benne egy kiegészítőt:

  • Hálózsák: ha a te gyermeked is le szokta rugdosni magáról a takaróját, hiába takargatod be gondosan, ezt a kiegészítőt nektek találták ki! A hálózsák engedi a kezecskéit mozogni, miközben melegen tartja a kicsit.
     
  • Kétrétegű takaró: nyáron a hűvös, kora esti órákban szükségetek lesz erre a pihe-puha takaróra.
     
  • Muszlin törölköző: a strandon, nyaralás közben vagy akár otthon tökéletes választás. A muszlin, kapucnival ellátott törölköző nem hagyja, hogy a kicsi megfázzon, amíg eljuttok a felöltöztetésig.
     
  • Pelenkacsomag: textilpelenkára mindig szükséged van egy kisbaba körül! Ha meguntad az egyszerű, fehér színű darabokat, válassz egy szép színes kivitelt akár a Peekabooshop.hu oldaláról! A pelenkákat kettő és három darabos csomagokban is megtalálhatod, amelyek között biztosan találsz majd neked tetszőt!

A cég kínálatában egyébként más édes babaholmit is találsz, amelyek nagy részét használhatod akár nyáron is!

A nyár többi fontos kiegészítője

Amikor előbújik a nap a sok borús felhő közül, és végre jó idő van, mindenki szeret sok időt a levegőn tölteni, így mi úgy gondoljuk, hogy leginkább a babakocsi berendezésére kell odafigyelni! A kicsi buksija alá érdemes beszerezni egy biztonsági párnát, amely megfelelő tartást biztosít. Természetesen a teljes kényelemhez meg kell arról is győződni, hogy a babát nem nyomja-e a babakocsiban vagy akár az autósülésben ücsörögve a biztonsági öv. Ha tartasz tőle, hogy kényelmetlennek érzi, tegyél az övre biztonságiöv-védőt, amivel együtt az öv már csak kedvesen ölelni fogja a kicsit.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.