Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szerezzen be nyárra egy felfújható gyerekmedencét a legkisebbeknek!

2020. július 14. 9:27

Itt a nyár, itt a kánikula, legszívesebben minden egyes napot a strandon töltené gyermekeivel, unokáival, pancsolva a hűsítő vízben, lefoglalva kicsiket-nagyokat, miközben ön is kikapcsolódhat és élvezheti a meleget. Azonban mindez nem kivitelezhető sem anyagi megfontoltságból, sem pedig energia és idő szempontjából sem, mivel legtöbb esetben nem a kert végébe kell elsétálni ahhoz, hogy csobbanjon az gyerekmedencében. Vagy mégis?

Gyerekmedencék jellegzetességei

Ma már számos, otthon is kivitelezhető olcsó és gyors lehetőség közül válogathat, amely megfelelő lehet felnőttek és kisgyermekek számára egyaránt. Mindenekelőtt fontos végig gondolnia, hogy kinek szánja a medencét. Bébimedencére van szüksége? Kisgyermekeknek lesz a pancsoló? Esetleg a már nagyobb és úszni tudó gyerekeit szeretné meglepni? 

Számos gyerekmedence közül válogathat elsősorban életkor alapján. Ez a leglényegesebb tényező mindenek előtt, mivel ennek fejében lesz képes a legideálisabb kiválasztására. Ettől függ a medence mérete, a beletölthető víz mennyisége, stabilitása, felépítése és alakja egyaránt. Amennyiben bébimedencét szeretne vásárolni, akkor a színes és érdekes formák közül válogathat, amelyek extra dolgokkal is fel lehetnek szerelve, mint a csipogás, zenélés vagy spriccelés, valamint különböző kiegészítő játékok is lehetnek benne. Mindemellett fontos, hogy úgy legyen felépítve, hogy árnyékkal is szolgáljon a kicsiknek akkor is, ha nincs arra lehetősége, hogy a kert egy árnyékos pontján helyezze el. 

A medence kiválasztásának szempontjai

A kisgyermekeknek szánt medence űrmértékben már lehet egy kicsit nagyobb. Fontos, hogy stabilan álljon, mivel a legfőbb tevékenység lehet a medencéből való ki- és beugrálás. Kellemes hűsítő lehetőséget biztosíthat két játék között, amely nem csak a hangulatot dobhatja fel, hanem megóvhatja a kicsiket a napszúrástól egyaránt. 

Amennyiben szeretne gondoskodni a nyári időtöltésről költséghatékonyan, biztonságosan, de mégis szórakoztatóan, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos lehetőség közül válogathat gyermekmedencékre való tekintettel. 

Kiválaszthatja a különböző állatformás medencéket, vagy maradhat az egyszerű hagyományos, 3 gyűrűs medencéknél egyaránt, igényeinek és a gyerekek korának és érdeklődési körének megfelelően. A medencék könnyen egy egyszerű pumpa segítségével felfújhatók. Abban az esetben sem kell aggódnia, ha a nagy játék hevében elszakadna vagy kilyukadna a medence, mivel a legtöbb csomagban megtalálhatja a javításhoz szükséges tapaszokat, így megnövelheti a medencék élettartamát és a játék idejét. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.