Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

4 konyhavilágítási ötlet

2020. július 14. 18:06

Amikor a konyhai tér átalakítását tervezzük, az okos világítás teljesen új dimenziókat nyithat meg előttünk. A függő lámpák, vagy a függesztett lámpák minden típusú konyhához illenek, legyen szó egy hagyományosabb vonalat képviselő konyháról, vagy egy modern konyháról, étkezőről. A Philips Hue függesztett okos lámpa család nagyon sokféle és modern lámpát kínál. A lámpák között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, mind formában, mind színvilágban, mind pedig a lámpa, technikai tudásában. Miért ne igazíthatnánk a lámpánkat a hangulatunkhoz és a konyhai tevékenységeinkhez? Az okos lámpák ebben a segítségünkre lehetnek. 

A reggeli előkészítése

Reggel még fáradtak és álmosak vagyunk, de már készülődünk a konyhában. Kávét főzünk, reggelit készítünk, és a gyerekeknek szervírozzuk a tápláló étkeket. Az Amaze Philips Hue White Ambiance függesztett fehér fényt is kibocsátó lámpa a Philips Hue rendszerhez csatlakoztatható és megfelelő a reggeli ébredéshez, illetve koncentrálásához. Ez az okos lámpa minden belső térhez remekül illeszkedik, a stílusa modern és LED modult tartalmaz. 

A közös családi reggeli

Az étkezőasztalhoz már választhatunk olyan függesztett okos lámpát, amely az étkező asztalunkkal kompatibilis. Kisebb étkezőasztal esetén választhatjuk az egyrészes lámpatestet, míg a nagyobb asztal, többrészes lámpatestet kíván. A Philips Hue Devote függesztett lámpát szintén csatlakoztatni lehet a Philips Hue rendszeréhez és a reggelizés is közben is alkalmazhatjuk azt a fehér fényt, amely az ébredést követően, fokozatos tölti fel az energiaraktárainkat.

A reggeli utáni munkavégzés

Reggel, ha még munka előtt van egy kis időnk, akkor a konyhában gyorsan elpakolunk, elmosogatunk és megpróbálunk egy kis rendet teremteni, hogy ne csak az okos világítás hozzon bennünket hangulatba, hanem a rend is, ami hazatérve fogad bennünket. A stílusos Philips Hue Beyond LED függeszték a meghitt hangulatvilágítással és a meleg fehér fényével, a munkavégzéshez szükséges megvilágítást ötvözi. Mivel vezeték nélküli hálózathoz csatlakozik, így az okos készüléken keresztül azonnal és teljes mértékben kezelhetjük vele otthonunk világítását. 

A nap pillanatainak kísérője

A Philips Hue Phoenix mennyezeti lámpa állítható meleg-hideg árnyalatú LED - fényt bocsát ki, hogy megfeleljen a nap, különböző pillanatainak, így akármit is csinálunk a konyhában, ez a Philips Hue termék mindenképpen jó barátunk lehet. Az okos készüléken keresztüli problémamentes vezérlés érdekében Hue Bridge-n keresztül kapcsolódhat az otthoni WiFi hálózatunkhoz.  

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.