2022. november 26.
//
Virág névnap

SingSingSing 2

2010. január 22. 19:07
Petőfi Színház
Az elmúlt évad nagy sikere után a Petőfi Színházban pénteken mutatták be a SingSingSing 2 musicalshowt. Képgalériánk.

- Teljesen új műsort állítottunk össze, az előző showból nem maradt meg egy dal sem - mondta el Szakál Attila, a show rendező-koreográfusa. - Igyekszünk a népszerű, ismert musicalokból a legkedveltebb számokat bemutatni a közönségnek. Szórakoztató műsort készítünk, célunk az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtsunk azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és a hétköznapok mellett szeretnének egy gondtalan, felhőtlen estet eltölteni a színházban.

A SingSingSing 2-ben idén olyan musicalekből hallhatnak részleteket a nézők, mint a Swing Kids, Jekyll & Hide, Macskák, Nyomorultak, István a király, Mamma Mia, Szép nyári nap, Aida, Diótörő.

Képek
vehir.hu

További cikkek

A jövő kulturális hídjai a Pannon Köztérben
A jövő kulturális hídjai a Pannon Köztérben
November huszonnyolcadikán hétfőn, a Veszprém megyei igazgatói műhely közművelődési szakmai workshopot tart a Pannon Köztérben.
Akit a sors lengedező szellői sokszor és sokfelé sodortak
Akit a sors lengedező szellői sokszor és sokfelé sodortak
Csütörtök délután a Csikász galériában bemutatták a Cholnoky-sorozat harmadik részét, Cholnoky László: Fekete szárnyak című válogatást.
A férfiakat ünnepelték a Cholnoky Nyugdíjas Klubban
A férfiakat ünnepelték a Cholnoky Nyugdíjas Klubban
Szerda délután a november tizenkilencedikei nemzetközi férfinap adott apropót az ünneplésre.
Kapcsolódj be! Trash Art Meetup a Hangvillában november 25-én
Kapcsolódj be! Trash Art Meetup a Hangvillában november 25-én
A HybridCycle a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programmal együttműködve rendezi meg művészet és fenntarthatóság fókuszú eseményét, a Trash Art Meetup-ot. November 25-én délelőtt 10 és este 6 óra között öt izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel, öt FlashTalks előadással, azaz 20 perces, rövid, mozgalmas előadással, öt kreatív workshop foglalkozásokkal, ahol a hulladék az alapanyag, illetve egész napos mozival várják az érdeklődőket Veszprémben, a Hangvillában.
Veszprém most futott fel az európai pályára
Veszprém most futott fel az európai pályára
Veszprém és a Bakony-Balaton régió nem volt ismeretlen Európa és az európai döntéshozók előtt, viszont igazán reflektorfénybe csak most került, kevesebb mint 100 nappal az Európa Kulturális Fővárosa év nyitóünnepsége előtt. November elején Brüsszelben a Liszt Intézetben tartották a magyar program bemutatóját nemzetközi sajtóérdeklődés közepette, az eseményen pedig jelen volt Hölvényi György európai parlamenti képviselő, akit arról is kérdeztünk, hogyan vélekednek a veszprémi EKF programról más képviselők a folyosói beszélgetések során.