Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 16. Valter
Veszprém
28°C
2024. július 16. Valter
Veszprém
28°C

Jótékonysági koncerttel segítettek a beteg gyermekeken

2020. július 25. 4:00
A Csolnoky Ferenc kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályát támogatta a Hit Gyülekezete az általuk szervezett jótékonysági koncertek bevételéből.

Péntek este az R'n'B töltötte meg a História Kertet Malek Andrea and Soulistic jóvoltából, ekkor kezdődött a Hit Gyülekezete által szervezett jótékonysági koncert első felvonása, ahol a színész, énekes Malek Andrea és a zongorista Jáger András nevével fémjelzett formáció lépett fel.

A jótékonysági koncerteket azért szervezte a Gyülekezet, hogy a jegyárakból befolyt összeggel támogassák a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályát.

Az adományt péntek este a koncert előtt dr. Szabó Éva, a megyei kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályvezető főorvosa vette át. A pénz az osztály Bébi Koraszülött Mentő Alapítványát fogja gazdagítani.

A koncertsorozat szombaton folytatódott ugyanazon a helyszínen, amikor az Ararat Worship Collective keresztény együttes játszott.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Éleslátás ajándékba Éleslátás ajándékba A Szemeszter Optika elkötelezett az éleslátás mellett, már tizedik alkalommal segítették ajándék szemüveggel a rászoruló családokat egy jótékonysági program keretében. Idén kilenc szemüveget adtak át speciális láttásigényű személyeknek, akik közül a legfiatalabb kétéves. 2024. június 29. 13:40 Száz darab Patrónus bérlet a rászorulóknak, hogy senki ne éhezzen kultúrából Kabóca Bábszínház Száz darab Patrónus bérlet a rászorulóknak, hogy senki ne éhezzen kultúrából A Kabóca Bábszínház jótékonysági felhívása sikeresen lezajlott, veszprémi magánszemélyek és szervezetek segítségével száz kisgyermek kapott bérletet a bábszínházba. 2024. január 7. 0:58 Szebbé tették a gyermekek karácsonyát 1. Futsal Club Veszprém Szebbé tették a gyermekek karácsonyát Az 1. Futsal Club Veszprém szentestét megelőzően meglátogatott egy szerény körülmények között élő családot, hogy szebbé varázsolja számára a karácsonyt. 2023. december 25. 8:53 Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás kultúra Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás Péntek délután a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában nyílt kiállítás, Festőnők a szabadban címmel, Bottyán Marianna festőművész és az Art Natura Csoport veszprémi tagjainak közreműködésével. A közös bemutatkozó tárlat december nyolcig látogatható. 2023. december 1. 23:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.