Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Hogyan válassz megfelelő férfi táskát magadnak?

2020. július 21. 9:49

Rég elmúltak már azok az idők, amikor a férfiak számára az övtáska, vagyis a „hasitasi” jelentette a divatos kiegészítőt táskák terén. Szerencsére ez a darab egyre inkább kikopni látszik, helyette pedig elegáns, vagy éppen valóban divatos táskák trendje uralja a piacot. Ugyanakkor a férfiak számára gyártott táskák választéka fokozatosan növekszik, a bővülő kínálat pedig sok esetben egyre nagyobb tanácstalanságot vált ki, hogy mégis milyen férfi táska a valóban ideális?

Mire fogod használni?

Lehet, hogy banálisnak tűnik a kérdés, de tedd fel magadnak: mire fogod használni többnyire a táskát? Nem mindegy ugyanis, hogy az irodáig cipeled benne a holmidat, vagy a laptopodnak is helyet kell szorítani, esetleg a sportcuccaidat tervezed benne szállítani, vagy túrázáshoz keresel egy praktikus darabot.

Irodai megjelenéshez klasszikus stílus

Az irodai elegánsabb megjelenéshez kétségtelenül a klasszikus vonalat képviselő, többnyire bőrből készült táskák az ideálisak. Célszerű olyan modellt kinézni, melyhez vállpánt is kapható, így nem csupán kézben, hanem kényelmesen vállon is lehet hordani.

A klasszikus bőrtáskában általában egy kisebb, 15 colos laptop elfér, de ha minden egyes nap hordod magaddal a gépedet, érdemes megfontolni egy kifejezetten laptopok szállítására tervezett táska beszerzését. Ezek jellemzően párnázottak, így biztonságosan cipelheted egyik helyről a másikra az értékes munkaeszközeidet, sőt, rendszerint az iratoknak is van hely egy ilyen táskában.

A sportos stílus kedvelőinek sporttáska

Amennyiben viszont az elegáns stílus helyett a sportosat kedveled, és a laptopodat sem szükséges állandóan magadnál tartani, a kényelmes és egyben praktikus oldaltáska jelentheti számodra a legjobb megoldást. Ezekből ajánlott olyat választani, mely állítható pánttal rendelkezik, így nem csupán vállon tudod majd hordani, hanem mellkason keresztben átvetve is.

A sporttáskák a nevüknek megfelelően az edzőholmi tárolására és szállítására ideálisak. Méretük szintén ennek megfelelő, hiszen a ruha mellett az edzőcipőnek és a kulacsnak szintén el kell férnie benne. A legjobb modellek azok, melyekben a különféle dolgokat külön rekeszben tárolhatod, hiszen így rendszerezett lesz a táska tartalma.

A hátizsákok képeznek még egy külön kategóriát. Ezek azok a típusú táskák, melyek mindent magukban egyesítenek. Egy ízléses hátizsák ugyanis éppúgy megfelel az elegáns öltözékhez, mint a klasszikus férfi bőrtáska, biztosan belefér a laptop, de még az edzős ruházatnak is sikerülhet benne helyet találni. Választásnál érdemes amellett letenni a voksot, melyben több rekesz található, hogy a különféle dolgokat rendszerezetten el lehessen benne helyezni.

Amennyiben sikerült eldöntened, hogy milyen táska a neked való, nézz szét a HLFshoes oldalán, biztosan találsz egy kedvedre valót a széles és minőségi kínálatban!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.