Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
20°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
20°C

Hogyan készíthető vevőszerző weboldal?

2020. július 23. 9:01

Manapság mindenki gyorsan szeretne túlesni a weboldal készítésén, mindössze azért, hogy elmondhassuk magunkról, hogy mi is rendelkezünk weboldallal. Azonban a “jó munkához idő kell”, így ami gyors, az egyáltalán nem biztos, hogy jó is. Sőt, az esetek többségében nem az. A következő pár sorban tehát megtudhatod, hogy mi kell ahhoz, hogy egy weboldal valódi sikereket érjen el, valamint mekkora munkába kerül egy profi weboldal elkészítése!

Legfontosabb a minőségi munka

Hogyan alkothatunk sikeresen? Mi a kulcsa a valódi minőség létrehozásának? Bármilyen tevékenységről is van szó az életben, akkor leszünk igazán produktívak, ha szeretjük is azt, amit csinálunk. 

Az is lényeges, hogy precízen tervezzük meg lépéseinket. A sikeres weboldal létrehozásának érdekében, először is meg kell tervezni a pontos célját, mondanivalóját, felépítését és tisztában kell lennünk a célcsoport igényeivel, hogy a megfelelő megoldást kínáljuk problémáikra. 

Természetesen, az elkészült weboldal kezét sem engedhetjük el, hiszen folyamatos optimalizálásra szorul, annak érdekében, hogy a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. A fogyasztói szokások, trendek szinte állandóan változnak, így csak az lehet sikeres a mai világban, aki képes követni ezeket a változásokat, s reagálni is tud azokra. 

Dizájn és trendek a weboldal készítés világában

Az utóbbi években általában az oldalak felépítésében és hangulatában a kezelhetőség nyilvánul meg. Az egyszerű vonalvezetések mellett, a könnyed pasztellszínek dominálnak, ugyanakkor nagy trendnek minősül az animáció is. 

A kialakításkor mindenképpen gondoljuk végig, hogyan tudjuk úgy végigvezetni a felhasználót a weboldalon, hogy a folyamat végén valami számunkra fontos dolgot tegyen. A webdizájn alapvető célja, hogy ebben segítse a weboldal célját, így a weboldal készítés során a megjelenés tervezése kiemelt fontosságú, akár mobilra, akár asztali gépre tervezünk épp.

Az Adnet Media honlapkészítő stratégiája minden cég számára megteremti az ideális weboldalt, illetve kialakítja annak jellegzetességeit.

Vidék vs. főváros

A Budapesten és vidéken készült weboldalak felépítése nagyban eltér egymástól. A fővárosiakra ugyanis jellemző, hogy azonnal szeretnének tartalmat fogyasztani, nincs idejük a keresgélésre, így a nekik készült weboldalak sokkal lényegretörőbbek és tömörebbek. Ez sokat segít abban, hogy időt spóroljanak nekik. Ezzel szemben a kisvárosi, vidéki vállalkozások weboldalai részletesebben tudnak információkat átadni, megjeleníteni. 

Az első kapcsolat kialakításának jelentősége

Legyen szó hírlevélről vagy közösségi médiás posztokról, sokan “elvéreznek” alkalmazásuk során, különösen azért, mert nincsenek rendszerbe szerkesztve.  Például, ha állandó hírleveleket küldünk, de nem tudjuk mire gyűjtünk feliratkozókat, akkor inkább bele se vágjunk. Mindig legyen valamilyen cél, különben az erőforrásainkat pazaroljuk.

Ne feledd, a jó weboldal készítése nem 10 kattintásból áll! Egy jó honlap szerkezete marketingvezérelt, alapos kutatásokra és stratégiára épül, hogy hatékonyan elérje és megszólítsa a célcsoportot!
 

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.