Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 13. Szervác
Veszprém
14°C
2024. május 13. Szervác
Veszprém
14°C

Sterilizálóra és cumisüveg-melegítőre van szükségetek?

2020. július 23. 9:04

Amikor a gyerkőcök által gyakran használt tárgyakról van szó, az anyukák és nagymamák között gyakran alakul ki a témában parázs vita. Ez nem véletlen, hiszen minden generációban más-más módszerek voltak divatosak. Manapság mindenre van már több különböző megoldás, így van ez a cumisüvegek tisztításával is. A következőkben tippeket és tanácsokat olvashatsz, amelyek segítenek eligazodni a strerilizálók és cumisüveg-melegítők világában, illetve az ezekhez tartozó alternatív megoldások között is!

Nagyanyáink korában

Réges-régen még az volt a szokás, hogy az üveget, amiből táplálkozott a gyerkőc, ki kellett főzni. A forró víz könnyen és gyorsan távolítja el a szennyeződéseket és az esetleges bacilusokat mindenről, amit a baba napi szinten használ.

A pelusokra, a ruhák egy részére és a cumisüvegekre is ez a sors várt anno. Ezekről a módszerekről nem mondhatjuk, hogy rosszak, manapság épp úgy lehet őket használni, mint akkor. Egy nyaralás során jól jöhet ez a praktika, azonban ha nagyanyáink módszereit akarnád használni, a vízbe mindenképp csepegtess némi citromsavat. Ezt gyógyszertárból tudod a legegyszerűbben beszerezni, arra kell, hogy az üvegek véletlenül se legyenek vízkövesek.

Sterilizálók és cümisüveg-melegítők a modern anyukáknak

Ahogyan mindenünk egyre okosabb, úgy készülnek az újabb és újabb termékek az élet minden területére. Rengeteg gép van, amelyek segítenek dolgunk elvégzésében, megkönnyítik a számunkra kellemetlenebb házimunkákat, amilyen például a mosogatás is. Az anyukák dolgát a sterilizálók és a cumisüveg-melegítők hivatottak megkönnyíteni. Ezek a gépek gyorsan, könnyen tisztítják meg a kisbabák cumisüvegeit, ezzel időt spórolva minden szülőnek.
 
Az első években, amikor a legnagyobb szükség van a cumisüvegekre, ezeknek az elmosása szokott a legkevésbé fontos dolog lenni. Sokkal lényegesebb, hogy a kicsinek tele legyen a pocakja, meg legyen fürdetve, na meg hogy sokat aludjon, hogy napról napra fejlődhessen. A Mamajoo.hu-nál kapható készülékek könnyen használhatóak, kompakt méretűek, megfelelnek az EU és az USA minden szabványának. A cég oldalán találhatsz mikróban melegíthető sterilizálót, de 3 az 1-ben típusú különálló masinát is. Ha új cumisüvegre, evőeszközre, cumira lenne szükséged, azt is beszerezheted tőlük!

Ne húzd a saját idődet!

A modern korunk másik pozitívuma, hogy szinte semmi felesleges dologért nem kell elhagynunk a lakást. Ez leginkább azért fontos, mert akinek egy pici babára kell vigyáznia, annak bizony arra sem lesz ideje, hogy különböző boltokba mászkáljon. Éppen ezért mi is azt tanácsoljuk, hogy minden babaterméket rendelj házhoz! Így több időtök marad élvezni a különleges, többet meg nem ismétlődő pillanatokat a gyerkőccel!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.