Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

Mit kell tudni a benzinmotoros ágvágókról?

2020. július 26. 16:13
A kerti teendők igen csak beindulnak a tavasztól őszig tartó időszakban. Akik kertes házban élnek, azok tudják, hogy nem csak móka és kacagás az élet, hiszen a kertet folyamatosan rendben kell tartani annak érdekében, hogy ne csak szép, és ápolt legyen, da használni is tudjuk. Nem csak fűnyírásból áll azonban a kerti munka, ahol fák is találhatók, ott évente szükséges lehet megmetszeni azokat. Nagyon figyelni kell arra, hogy a gyümölcsfák ágait mikor ritkítjuk meg, hiszen ezen múlik, hogy mennyi és milyen termést fog nekünk a későbbiekben adni. Nagyobb, és sűrű ágú fák esetében azonban nagyon nehéz lehet a metszést megoldani.

Amennyiben te is szembesültél már ezzel a problémával, érdemes lehet beszerezni otthonra egy benzines ágvágót, amellyel könnyen el lehet majd érni a magasan lévő felesleges gallyakat. Egy hagyományos kézi fűrésszel még létrán állva se lehet levágni minden ágat, arról nem is beszélve, hogy veszélyes is lehet ez a művelet így. Miért pont a benzines típust válasszunk az ágvágók közül? Egyrészről, mert gyorsan és egyszerűen el lehet végezni az amúgy idő igényes metszést, arról nem is beszélve, hogy a vastagabb és nehezen elérhető ágakkal is könnyen elbír majd. Másrészt igaz, hogy a benzinmotoros ágvágók nehezebbek tudnak lenni az elektromosoknál, de ezt nagyobb teljesítménnyel is tudják kompenzálni (forrás: emaki.hu).

A linkelt oldalon egy olyan barkács webáruházat találsz majd, ahol most egy remek benzines ágvágót tudsz majd megrendelni. Ennek a gépnek valóban nem lesz akadály a magasság, hiszen akár 427 cm magasra is el lehet vele érni, hála a teleszkópos nyelének. Kimondottan erős, kétütemű motorral alkották meg, így olyan erőt képes kifejteni a vastag ágakra is, amit egy hagyományos fűrésszel nem tudnánk megoldani. Stabil gépről van szó, és nem kell attól tartani, hogy nagyon elfáradnál a tartásában, hiszen súlya 10 kg alatt van, így akár huzamosabb ideig is tudsz majd vele dolgozni.

Felkeltettük az érdeklődésedet, mivel neked is gondot okozott eddig a fák megmetszése? Ha igen a válasz, mindenképp látogass el az EMAKI oldalára, ahol minden egyéb kerti munkához szükséges eszközt is be tudsz majd szerezni. Érdekes és hasznos cikkeket is találsz kertápolás témában, így ha kicsit is érdekel ez a téma, akkor ebben az oldalban nem fogsz csalódni. Célszerű lesz rendszeresen felkeresned ezt a webshopot, hiszen folyamatosan remek akciókat kínálnak a vásárlóknak, így még akár spórolni is tudsz majd. Intézd otthonról egyszerűen és gyorsan a barkács eszközök beszerzését!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.