Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Milyen egy igazán jó kislányoknak való felső, póló, blúz?

2020. augusztus 10. 9:56
Az anyukáknak időről időre nehézséget jelenthet kiválasztani egy jó felsőt, pólót vagy blúzt kislányuknak. Az igazán praktikus darabok azok, amelyekből könnyű különböző alkalmakhoz illő szettet varázsolni. Az üzletekben és az internetes oldalakon is temérdek mennyiségű ruha vár mindenkit, ami csak megnehezíti a választást. A következőkben szeretnénk röviden összefoglalni, hogy mire kell odafigyelni egy internetes vásárlás során, illetve adni néhány tippet, hogyan válasszon gyermekének.

Milyen egy megfelelő oldal?

Nem mindegy, honnan szerezzük be a gyermek ruháit. A gyermekruhaboltok esetében egyszerű dolgunk van, hiszen mindent a kezünkbe tudunk fogni. Azonban nem mindenkinek van ereje, ideje arra, hogy elmenjen a gyermekével együtt válogatni egy vagy esetleg több boltba. Egy jó, megbízható honlapra látogatva azonban máris könnyebb lesz a dolgunk. Na de honnan lehet egy ilyen oldalt felismerni? Nos, egy megbízható, gyermekruhákkal kereskedő oldal legfőbb ismertetője, hogy sokfajta ruhát árul, ismert márkák darabjait, oldalán pedig kizárólag gyerekekhez köthető dolgok találhatóak a ruhákon túl. 

 

Milyen a megfelelő póló, felső, blúz

Kisbabáknak még talán a legegyszerűbb ruhát találni, hiszen ők még elég korlátozottan mocorognak a ruháikban. Ezzel szemben egy óvodás, iskolás korú gyerkőc már igencsak sokat mozog. Éppen ezért fontos, hogy az adott ruha milyen anyagból készült. 

A legalább 90%-os pamutból készült felsők, blúzok, pólók a legtökéletesebbek minden kislány számára, ebben ugyanis annyit szaladgálnak, ugrálnak, amennyit csak szeretnének. A sok különböző lehetőség közül érdemes olyan darabokat keresni, amelyeket akár különböző alkalmakkor is rá lehet adni a gyermekre.

A pólók, felsők, blúzok párosítási lehetőségei

A felsőket lehet párosítani nadrágokkal és szoknyákkal, ezzel valószínűleg nem mondtunk újat. De vajon azt tudja-e, hogy mitől lesz egy felső multifunkciós? Na és azt, hogy mivel lehet feldobni egy unalmas szettet? 

Ha olyan felsőket keres, amelyeket akár egy ünnepélyesebb eseménykor is rá lehet adni a kicsire, akkor mi az egyszerű, de nagyszerű egyszínű felsőket, illetve az elegáns, virágmintás felsőket ajánljuk. Ezeket farmerrel párosítva fel lehet venni egy átlagos hétköznapon is, de ha egy fekete vagy fehér kardigánnal és szoknyával párosítjuk, kiegészítjük egy ünneplőcipővel, máris megalkottuk a tökéletes, kényelmes ünnepi külsőt.

A mintás felsők tökéletesek a mindennapok során, azonban hamar unalmassá válhatnak. Hogyan lehet őket feldobni? Legegyszerűnbb, ha olyan szoknyát vagy nadrágot adunk a kislányra, amelynek a színe passzol a felsőn lévő mintában domináló színek egyikéhez. 

Ha az Ön gyermekének is szüksége lenne néhány új felsőre, blúzra, pólóra, mi azt ajánljuk, nézzen körül a Mayoral Moda kollekció lányszekciójának darabjai között!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.