2021. február 25.
//
Géza névnap

A CoreCommSI lesz a másik elöljáró

2020. augusztus 12. 9:56
Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a 2020/2021-es idényben a főtámogató vehir.hu mellett a CoreCommSI is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának, amelynek másod- és harmadosztályának a nevét is adja majd.
Kapcsolódó cikk
A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu
Kedden hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2020/2021-es évadban a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának főtámogatója, egyúttal névadója is.

Bízunk benne, hogy a megyei labdarúgás a közeljövőben is felfelé ível majd. Büszkén tekintünk a partnerségre, hiszen megyénk piacvezető médiaszolgáltatójával sikerült kialakítanunk azt

– fogalmazott az MLSZ Veszprém megyei vezetője a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a CoreCommSI is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának, amelynek másod- és harmadosztályának fogja a nevét adni.

Örömét fejezte ki Veszprém energetikai cégének szerepvállalásával kapcsolatban. Úgy látja, hogy az újabb partnerség kialakításából egyértelműen kirajzolódik, hogy nemcsak a professzionális, hanem az amatőr labdarúgást is egyre többen patronálják.

Örömteli, hogy újabb vállalat tette le a voksát a megyei labdarúgás mellett. Úgy gondolom, sok dolog terén mutatott előrelépést igazgatóságunk mostanában: akár az infrastruktúra korszerűsítésére, de a tömegesítés tekintetében is fejlődtünk. Több műfüves játéktér épült a közelmúltban, és épülni is fog a jövőben: a 20x40 méterestől kezdve egészen a grund- és nagypályákig. A bajnokságok rövidesen kezdődnek, kilencvenhárom nevezést fogadtunk be a soron következő idényre. Külön öröm, hogy új települések is csatlakoztak hozzánk.

– fogalmazott az igazgató a megállapodás megszületése után.

Horváth Balázs, a CoreComm SI Kft. ügyvezetője és Finta Péter, a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatójaHorváth Balázs, a CoreComm SI Kft. ügyvezetője és Finta Péter, a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatója

Horváth Balázs, a CoreCommSI Kft. ügyvezetője elmondta, azért állt a megyei labdarúgás mellé, mert már fiatalként is nagyon szerette a sportot, különösképp a futballt és a kosárlabdát.

Cégvezetőként rendületlenül hiszek abban, hogy a labdarúgásnak hatalmas közösségi, valamint társadalomszervező ereje van

– hangsúlyozta Horváth, aki egyébként elkötelezett szurkolója az AS Roma olasz labdarúgócsapatnak.

A 2020/2021-es évad bajnokságainak hivatalos elnevezései:

 • VEHIR.HU Megyei I. o. férfi felnőtt
 • VEHIR.HU Megyei I. o. U19 férfi
 • VEHIR.HU Megyei Női bajnokság
 • VEHIR.HU Téli Kupa
 • VEHIR.HU Veszprém Megyei Kupa
 • VEHIR.HU Öregfiúk bajnokság
 • CoreCommSI II. o. férfi felnőtt
 • CoreCommSI II. o. U19 férfi
 • CoreCommSI III. osztály Észak
 • CoreCommSI III. osztály Észak-Nyugat
 • CoreCommSI III. osztály Kelet
 • CoreCommSI III. osztály Közép
 • CoreCommSI III. osztály Dél

Az együttműködés azt is jelenti, hogy a vehir.hu a megyei fociélet fontosabb történéseiről rendszeresen beszámol majd az évad során.

Simon Dani

További cikkek

Férfi kézilabda MK: elkerülte egymást a két veszprémi csapat
Férfi kézilabda MK: elkerülte egymást a két veszprémi csapat
A Telekom Veszprémre a Ferencvárosi és Cegléd csatájának győztese vár, a Veszprémi KKFT a Budai Farkasok legyőzése után a Csurgóval meccselhet a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, amelynek párosításait csütörtökön sorsolták ki a magyar szövetség székházában.
BFKA Veszprém: újabb győzelem
BFKA Veszprém: újabb győzelem
A BFKA Veszprém U22 hatgólos diadalt aratott szerda este a vendég Budai Farkasok felett a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának tizedik fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
Szoros vereség Salgótarjánban
Szoros vereség Salgótarjánban
A HOYA-PE Veszprém férfi kosárlabdacsapat ha csak egy ponttal is, de alulmaradt a Salgótarján otthonában szerda este az NB I/B Piros csoportjának huszonegyedik fordulójában.
A cégtulajdonos, aki kalapácsvetést tanít
A cégtulajdonos, aki kalapácsvetést tanít
Zentai Tibor vállalkozása egy pajtából indult útnak: cégcsoportja mára már közel félezer ember megélhetését biztosítja. Lelkiismeretesen dolgozott, olykor áldozatokat hozva, de kalapácsvető-tanítványairól soha nem feledkezett meg.
Teljesítette az olimpiai szintet a veszprémi sífutó
Teljesítette az olimpiai szintet a veszprémi sífutó
Bár a 10 kilométeres selejtezőből nem jutott tovább, az olimpiai induláshoz szükséges szintet teljesítette a Veszprémi Sí Egylet sífutója, Kónya Ádám a németországi Oberstdorfban rendezett északisí-világbajnokságon.