2022. január 19.
//
Sára névnap

A CoreCommSI lesz a másik elöljáró

2020. augusztus 12. 9:56
Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a 2020/2021-es idényben a főtámogató vehir.hu mellett a CoreCommSI is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának, amelynek másod- és harmadosztályának a nevét is adja majd.
Kapcsolódó cikk
A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu
Kedden hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2020/2021-es évadban a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának főtámogatója, egyúttal névadója is.

Bízunk benne, hogy a megyei labdarúgás a közeljövőben is felfelé ível majd. Büszkén tekintünk a partnerségre, hiszen megyénk piacvezető médiaszolgáltatójával sikerült kialakítanunk azt

– fogalmazott az MLSZ Veszprém megyei vezetője a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a CoreCommSI is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának, amelynek másod- és harmadosztályának fogja a nevét adni.

Örömét fejezte ki Veszprém energetikai cégének szerepvállalásával kapcsolatban. Úgy látja, hogy az újabb partnerség kialakításából egyértelműen kirajzolódik, hogy nemcsak a professzionális, hanem az amatőr labdarúgást is egyre többen patronálják.

Örömteli, hogy újabb vállalat tette le a voksát a megyei labdarúgás mellett. Úgy gondolom, sok dolog terén mutatott előrelépést igazgatóságunk mostanában: akár az infrastruktúra korszerűsítésére, de a tömegesítés tekintetében is fejlődtünk. Több műfüves játéktér épült a közelmúltban, és épülni is fog a jövőben: a 20x40 méterestől kezdve egészen a grund- és nagypályákig. A bajnokságok rövidesen kezdődnek, kilencvenhárom nevezést fogadtunk be a soron következő idényre. Külön öröm, hogy új települések is csatlakoztak hozzánk.

– fogalmazott az igazgató a megállapodás megszületése után.

Horváth Balázs, a CoreComm SI Kft. ügyvezetője és Finta Péter, a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatójaHorváth Balázs, a CoreComm SI Kft. ügyvezetője és Finta Péter, a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatója

Horváth Balázs, a CoreCommSI Kft. ügyvezetője elmondta, azért állt a megyei labdarúgás mellé, mert már fiatalként is nagyon szerette a sportot, különösképp a futballt és a kosárlabdát.

Cégvezetőként rendületlenül hiszek abban, hogy a labdarúgásnak hatalmas közösségi, valamint társadalomszervező ereje van

– hangsúlyozta Horváth, aki egyébként elkötelezett szurkolója az AS Roma olasz labdarúgócsapatnak.

A 2020/2021-es évad bajnokságainak hivatalos elnevezései:

 • VEHIR.HU Megyei I. o. férfi felnőtt
 • VEHIR.HU Megyei I. o. U19 férfi
 • VEHIR.HU Megyei Női bajnokság
 • VEHIR.HU Téli Kupa
 • VEHIR.HU Veszprém Megyei Kupa
 • VEHIR.HU Öregfiúk bajnokság
 • CoreCommSI II. o. férfi felnőtt
 • CoreCommSI II. o. U19 férfi
 • CoreCommSI III. osztály Észak
 • CoreCommSI III. osztály Észak-Nyugat
 • CoreCommSI III. osztály Kelet
 • CoreCommSI III. osztály Közép
 • CoreCommSI III. osztály Dél

Az együttműködés azt is jelenti, hogy a vehir.hu a megyei fociélet fontosabb történéseiről rendszeresen beszámol majd az évad során.

Simon Dani

További cikkek

Karnyújtásnyira a felsőházi rájátszás
Karnyújtásnyira a felsőházi rájátszás
Utolsó hazai mérkőzését vívja péntek este a futsal élvonal alapszakaszában a Veszprém, amely a vendég Kistarcsa legyőzésével bebiztosíthatja felsőházi tagságát.
A magyarokra csak egy párharc vár a vb-selejtezőben
A magyarokra csak egy párharc vár a vb-selejtezőben
A magyar férfi kézilabda-válogatottra csak egy párharc vár a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, mert az első fordulóban nem kell pályára lépnie.
Vladan Matics szerint egyszerűen nem bírta a nyomást a magyar válogatott
Vladan Matics szerint egyszerűen nem bírta a nyomást a magyar válogatott
Vladan Matics, a férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint egyszerűen nem bírta a nyomást a magyar csapat az Európa-bajnokságon.
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
A kétoldalú megállapodással a jó tanuló, jó sportoló értékrendet erősítené a VSZC Táncsics Mihály Technikum és a Veszprémi Jégkorong Sportegyesület Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány.
Új versenyek a palettán
Új versenyek a palettán
Mindhárom szakág további erősödését várja 2022-ben Németh Attila, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) nemrégen újraválasztott ügyvezetője.