2022. január 19.
//
Sára névnap

Segítőszándék a gyermekekért

A régió piacvezető nyílászáró vállalata, a veszprémi székhelyű Ada-Bau Kft. hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával, hogy támogathassa térségünk gyermekeinek korosztályos bajnokságait.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém megyei vezetője, Finta Péter jelezte lapunk felé, hogy a térség egyik piacvezető vállalata, a veszprémi Ada-Bau Kft. a napokban támogatási szándékkal kereste meg igazgatóságukat. Szerdán délelőtt meg is született a hivatalos együttmükődés, a felek partnerségi szerződést kötöttek a cég Tüzér utcai telephelyén. 

 A megyei igazgató örömét fejezte ki a vállalkozás társadalmi szerepvállalásával kapcsolatban.

Boldogsággal tölt el, hogy a vehir.hu és a CorecommSI után újabb helyi társaság állt mellénk, hogy valamelyest viszonozhassa azt, amit az itt élő emberektől kapott. A jelenlegi állapot, a koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági helyzetben a legkisebb segítséget is nagyra becsüljük. Az Ada-Bau mindig is híres volt megbízhatósága mellett a magas minőségről, így nem meglepő, hogy támogatásukat elsősorban arra szolgáltatták, hogy segíthessenek a gyermek-bajnokságok lebonyolításában

– mondta el Finta Péter a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója mellett Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. ügyvezetőjeFinta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója mellett Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. ügyvezetője

A cégvezető úgy fogalmazott, az élet bármely területét is tapossuk, szülőként sosem feledkezhetünk meg elsődleges feladatunkról.

Kétgyermekes családapaként jól tudom, hogy mit jelent a kicsik életében a sport, a labdarúgás szeretete. Hasonlóan felemelő érzést nyújt számukra az, ha a barátaikkal rúghatják a bőrt, mint amikor mi, szülők a karjainkban tarthatjuk őket. Segítségünkkel ezt a vonalat kívánjuk erősíteni. A megyei labdarúgás elkötelezettsége szintén példamutató, jó érzés szembesülni a kötelékükben zajló egyenlő bánásmóddal

– fogalmazott Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa.

Az együttműködés egyúttal magában foglalja a városi kispályás bajnokságban való közreműködést is. A megállapodás az őszi és tavaszi szezonra, a teljes 2020/2021-es idényre szól, de a jövőre nézve akár meg is hosszabbítható.

Simon Dani

További cikkek

Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.
Szerződést hosszabbított ciprusi klubjával Lang Ádám
Szerződést hosszabbított ciprusi klubjával Lang Ádám
Meghosszabbította szerződését a ciprusi bajnokságban címvédő Omonia Nicosiával Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott veszprémi nevelésű védője. Az új megállapodás 2025-ig szól.
VLS: két távozó, egy visszatérő
VLS: két távozó, egy visszatérő
Váratlan távozók nehezítették meg a labdarúgó NB III-ban jeleskedő Practical VLS téli felkészülési időszakát. A klubvezetőség azonban gyorsan reagált: Molnár Balázs már vissza is tért a Puskás Akadémiáról, de további játékosokkal is tárgyalnak.
Novothny Soma Ciprusra igazolt
Novothny Soma Ciprusra igazolt
A veszprémi nevelésű Novothny Soma a német labdarúgó-bajnokságban újonc VfL Bochumtól a ciprusi élvonalban szereplő Anorthoszisz Famagusztához igazolt.