2022. augusztus 14.
//
Marcell névnap

Segítőszándék a gyermekekért

A régió piacvezető nyílászáró vállalata, a veszprémi székhelyű Ada-Bau Kft. hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával, hogy támogathassa térségünk gyermekeinek korosztályos bajnokságait.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém megyei vezetője, Finta Péter jelezte lapunk felé, hogy a térség egyik piacvezető vállalata, a veszprémi Ada-Bau Kft. a napokban támogatási szándékkal kereste meg igazgatóságukat. Szerdán délelőtt meg is született a hivatalos együttmükődés, a felek partnerségi szerződést kötöttek a cég Tüzér utcai telephelyén. 

 A megyei igazgató örömét fejezte ki a vállalkozás társadalmi szerepvállalásával kapcsolatban.

Boldogsággal tölt el, hogy a vehir.hu és a CorecommSI után újabb helyi társaság állt mellénk, hogy valamelyest viszonozhassa azt, amit az itt élő emberektől kapott. A jelenlegi állapot, a koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági helyzetben a legkisebb segítséget is nagyra becsüljük. Az Ada-Bau mindig is híres volt megbízhatósága mellett a magas minőségről, így nem meglepő, hogy támogatásukat elsősorban arra szolgáltatták, hogy segíthessenek a gyermek-bajnokságok lebonyolításában

– mondta el Finta Péter a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója mellett Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. ügyvezetőjeFinta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója mellett Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. ügyvezetője

A cégvezető úgy fogalmazott, az élet bármely területét is tapossuk, szülőként sosem feledkezhetünk meg elsődleges feladatunkról.

Kétgyermekes családapaként jól tudom, hogy mit jelent a kicsik életében a sport, a labdarúgás szeretete. Hasonlóan felemelő érzést nyújt számukra az, ha a barátaikkal rúghatják a bőrt, mint amikor mi, szülők a karjainkban tarthatjuk őket. Segítségünkkel ezt a vonalat kívánjuk erősíteni. A megyei labdarúgás elkötelezettsége szintén példamutató, jó érzés szembesülni a kötelékükben zajló egyenlő bánásmóddal

– fogalmazott Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa.

Az együttműködés egyúttal magában foglalja a városi kispályás bajnokságban való közreműködést is. A megállapodás az őszi és tavaszi szezonra, a teljes 2020/2021-es idényre szól, de a jövőre nézve akár meg is hosszabbítható.

Simon Dani

További cikkek

Harmadik mérkőzés, harmadik győzelem – idén még nem kapott gólt a VLS
Harmadik mérkőzés, harmadik győzelem – idén még nem kapott gólt a VLS
A Practical VLS könnyed, 4-0-s diadalt aratott a Zalaegerszegi TE II. csapatának otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.