Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Családi nappal és koncertekkel búcsúztatták a nyarat

2020. szeptember 2. 4:00
Sokan kilátogattak a Kálvin parkba vasárnap délután az Agóra Kulturális Központ által szervezett nyárbúcsúztató családi napra.

Damoklész kardjaként lebegett a vasárnapra várt zivatar az Agóra Kulturális Központ által szervezett Nyárbúcsúztató Családi Nap fölött, végül az égiek megkímélték a rendezvényt, ezzel sok ember vasárnapi délutáni szórakozását is.

A Jutas lakótelepen a Kálvin parkban délután három órától kezdődtek a programok, amelyek elsősorban a kisgyermekes családokra fókuszáltak, így a kilátogatók találkozhattak kézműves foglalkozásokkal, játszóházzal, vásárral, valamint ügyességi vetélkedőn is részt vehettek.

Külön sátorban képviseltette magát a Europe Direct irodája is, ahol az EU-val kapcsolatos kvízt lehetett kitölteni.

A szervezők a színpadi produkciókat is aszerint állították össze, hogy az a gyermekek, valamint az idősebb korosztály számára is érdekesek legyenek. A délután folyamán fellépett Csiga Duó Gyermekzenekar, a FootNotes Dance Company és az Orsolya Fashion Line táncos bemutatóval készült, később pedig az Irigy Hónaljmirigy, valamint Sub Bass Monster adott koncertet a parkban.

A nyárbúcsúztató több szempontból is a előtérbe helyezte a környezettudatosságot, a színpadi gyermekprogramok mellett a foglalkozások között is több helyen megjelent az öko-tudatosság.

vehir.hu
Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.