2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap

A Magyarpolány Tihanyban rabolhat pontot

Izgalmas mérkőzésekre van kilátás a VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság soron következő, negyedik fordulójában is. Hogy példával is éljünk: az eddig veretlen Magyarpolányt a hibátlan mérleggel rendelkező Tihany fogadja szombaton.

Hétvégén folytatódik a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. Három forduló után már csak két csapat rendelkezik hibátlan mutatóval: a Tapolca, illetve a Tihany. Előbbi a negyedik körben az idei első győzelméért küzdő Badacsonytomajt fogadja, míg utóbbi az eddig veretlen Magyarpolányt látja vendégül.

VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, a 4. forduló párosításai:

Szeptember 5. (szombat) 16.30

TIAC VSE–Badacsonytomaji SE
Tapolca Városi Sporttelep

Tihanyi FC–Magyarpolány SE
Tihanyi Sportpálya

Devecser SE–Úrkút SK
Devecseri SE

Gyulafirátót SE–Várpalotai BSK
Gyulafirátóti SE

Péti MTE–Balatonalmádi SE
Péti MTE Sporttelep

Ajka Kristály–Füzfői AK
Ajka Kristály SE

Szeptember 6. (vasárnap) 16.30

Csetény SE–Herendi PSK
Csetényi Sporttelep

Szabadnapos: Sümeg VSE

Így állnak a csapatok:

Forrás: MLSZForrás: MLSZ

vehir.hu

További cikkek

Öt pozitív teszt, a kupameccs elmarad!
Öt pozitív teszt, a kupameccs elmarad!
A VLS Veszprém ügyvezetője, Szabó Péter tájékoztatta portálunkat, hogy kötelékükben öt újabb koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az illetékes szervek pénteken este. Ennek tudatában a bakonyiak halasztást kértek szombat délutáni kupamérkőzésükre, amit a Magyar Labdarúgó-szövetség azonnal jóvá is hagyott.
A veszprémi ultrák is elismerték munkásságát
A veszprémi ultrák is elismerték munkásságát
A koronavírus-járvány következtében több sebből is vérző VLS Veszprémre szombaton 15 órakor hazai kupamérkőzés vár a másodosztályú Szeged ellen. Feltéve, ha az említett alakulatok szerdán készített és péntekre várható tesztjei negatív eredménnyel zárulnak. Adódik a kérdés: hogyan készítse fel labdarúgóit a vezetőedző, amikor azt sem tudhatja, kire számíthat?
Megizzasztanák az éllovast
Megizzasztanák az éllovast
A VEHIR.HU megyei élvonal hatodik körében kemény próbatétel vár az eddig százszázalékos teljesítményt produkáló Tapolcára, hiszen a listavezető szombaton délután a rutinos Úrkút alakulatát fogadja.
A zirciek továbbra is az élen
A zirciek továbbra is az élen
A CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a papírforma érvényesült: a zirciek továbbra is százszázalékosak, míg a Taliándörögd és a Csopak első pontjai továbbra is váratnak magukra.
Úrkútról is három ponttal távoztak a tihanyiak
Úrkútról is három ponttal távoztak a tihanyiak
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, ötödik fordulójában végletekig kiélezett párharc után végül három ponttal távoztak a tihanyiak a rutinos úrkútiak otthonából, de a TIAC is sikerrel maradt hibátlan.
2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap