Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 13. Jenő
Veszprém
29°C
2024. július 13. Jenő
Veszprém
29°C

Vidám családi napot szerveztek a hátrányos helyzetű gyerekeknek

2020. szeptember 15. 4:00
Kellemes idő mellett tartották meg szombaton a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület családi napját, idén a megszokott Kolostorok és Kertek Rendezvénytér helyett a Veszprémi SZC Jendrassik-Venesz Technikum udvarán. Az eseményen főzőverseny, sportvetélkedő, valamint zenés és táncos produkciók is szórakoztatták a résztvevőket.

A Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület immáron 13 éve működik, célja pedig nevéből adódik: segíteni a hátrányos helyzetű és rászoruló gyerekeknek, hogy ők se szenvedjenek hiányt életük során semmiből.

Ennek szellemében szervezte meg idén is az egyesület a hagyományos családi napját, amelyre a koronavírus járvány ellenére idén is számos érdeklődő kilátogatott.

Ovádi Péter is részt vett a főzőversenyen a Pannon Egyetem "színeiben"Ovádi Péter is részt vett a főzőversenyen a Pannon Egyetem "színeiben"

A szervezők már a belépésnél gondoskodtak a szükséges védekező intézkedésekről, kézfertőtlenítés és lázmérés mellett a szájmaszk használata is ajánlott volt.

A rendezvénytéren ezután a legváltozatosabb programokkal találkozhattak a résztvevők. Amellett, hogy már délelőtt elindult a főzőverseny, sportvetélkedővel, bűvészshow-val, zenés és táncos előadásokkal is készültek, mindezek mellett pedig játszóház, valamint különböző, egészséggel kapcsolatos előadásokat is meghallgathattak kicsik és nagyok egyaránt.

Molnár Roland, az egyesület elnöke és a rendezvény szervezője portálunknak elmondta, hogy a COVID-19 miatt idén kisebb volumenben tudták megrendezni a családi napot, ennek ellenére is örül, hogy az időjárás kegyes volt hozzájuk. Hozzátette, hogy az egyesület munkáját továbbra is folytatják, a következő akcióra pedig csak pár napot kell várni, hiszen jövő héttől jótékonysági süteményvásárral készülnek a Kossuth utcán.

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és a Kukkantó Egyesület szeptember 16–18., 21–25. és szeptember 28–október 2. között alkalmanként 15-től 18 óráig a Kossuth utcán, a nagyposta előtt jótékonysági adománygyűjtést és süteményvásárt tart Édes Veszprém címmel. A rendezvény teljes bevételét hátrányos helyzetű fiatalok kapják.
A süteményvásáron az érdeklődők további adományokkal, illetve a november 14-ei 13. Jótékonysági gálaest támogatói jegyének megvásárlásával segíthetnek az egyesület céljának megvalósításában.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Éleslátás ajándékba Éleslátás ajándékba A Szemeszter Optika elkötelezett az éleslátás mellett, már tizedik alkalommal segítették ajándék szemüveggel a rászoruló családokat egy jótékonysági program keretében. Idén kilenc szemüveget adtak át speciális láttásigényű személyeknek, akik közül a legfiatalabb kétéves. 2024. június 29. 13:40 Száz darab Patrónus bérlet a rászorulóknak, hogy senki ne éhezzen kultúrából Kabóca Bábszínház Száz darab Patrónus bérlet a rászorulóknak, hogy senki ne éhezzen kultúrából A Kabóca Bábszínház jótékonysági felhívása sikeresen lezajlott, veszprémi magánszemélyek és szervezetek segítségével száz kisgyermek kapott bérletet a bábszínházba. 2024. január 7. 0:58 Szebbé tették a gyermekek karácsonyát 1. Futsal Club Veszprém Szebbé tették a gyermekek karácsonyát Az 1. Futsal Club Veszprém szentestét megelőzően meglátogatott egy szerény körülmények között élő családot, hogy szebbé varázsolja számára a karácsonyt. 2023. december 25. 8:53 Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás kultúra Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás Péntek délután a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában nyílt kiállítás, Festőnők a szabadban címmel, Bottyán Marianna festőművész és az Art Natura Csoport veszprémi tagjainak közreműködésével. A közös bemutatkozó tárlat december nyolcig látogatható. 2023. december 1. 23:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.