Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kilencen meghaltak, 710-zel nőtt a fertőzöttek száma

2020. szeptember 17. 13:00 // Forrás: mti
Elhunyt kilenc krónikus beteg, és újabb 710 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

A kormányzati portálon azt írták: 15 170-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 663-ra emelkedett, 4227-en már meggyógyultak.
 Az aktív fertőzöttek száma 10 280. Az aktív fertőzöttek 43 százaléka, az elhunytak 58 százaléka, a gyógyultak 42 százaléka budapesti. Kórházban 328 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 21-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 28 920-an vannak, a mintavételek száma 580 072.

Veszprém megyében az elmúlt 24 órában 27 új fertőzöttet találtak, ezzel a járvány kezdete óta már 430 fő tesztje lett pozitív.

A kormány szerdai ülésén a beutazási korlátozások fenntartásáról és újabb szigorításokról döntött. Ezeknek értelmében kötelező az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, egészségügyi, szociális intézményekben és ügyfélfogadási irodákban is a maszk használata, valamint 23 óta után be kell zárni a szórakozóhelyeket.

Kapcsolódó cikk
Újabb szigorításokról döntött a kormány
Hatósági áras tesztek, több helyen kötelezővé tett maszkok, hőmérős beléptetés - többek között ezek is szerepelnek az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett csomagban.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.