Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Akire esküvőd napján szükség van: egy felkészült Cilinderesre!

2020. szeptember 17. 10:33

Az ember életében minden bizonnyal eljön az a pillanat, amikor azt érzi, hogy megtalálta az igazit, a nagy Őt, akivel szeretné megosztani a mindennapjait és leélni az élete hátralévő részét. Csak idő kérdése, hogy téged is elkapjon ez az érzés, de amint ez megtörténik, nincs megállás. Jöhet az összeköltözés, a leánykérés, majd a várva várt nagy nap, az esküvő.

Rengeteg szervezést, tervezést és legfőképpen kitartást igényel a ceremónia, valamint az utána lévő összejövetel megszervezése a párnak, azonban nem kell mindezt egyedül végigvinnie. Segítségnyújtás céljából és az esküvő lebonyolításának megkönnyítése érdekében alakultak meg a Cilinderesek.

Miért van szükségem ceremóniamesterre?

A ceremóniamester az, aki összeállítja a nagy nap teljes forgatókönyvét, aki koordinálja és segíti a vendégeket, hogy akkor és ott legyenek, ahol éppen kell, megold minden váratlanul felmerülő problémát, és kreatív ötletekkel színesíti a programokat. Precíz és pontos vezénylésének hála több száz főt képes irányítani, mindezt kibővítve sajátos stílusával, kreatív és ötletes megoldásaival tarkítva.

Ennek ellenére nem úgy kell elképzelned a közös együttműködést, hogy a ceremóniamester háttérbe szorít annak érdekében, hogy tartsa magát a tervhez. 

Szeretettel és odafigyeléssel instruál, miközben szükség esetén a háttérbe vonul és onnan figyeli az eseményeket mindaddig, amíg újra szükséged nem lesz rá, közbelép humoros, határozott vagy éppen dramaturg hangvételével. Amit éppen a szituáció megkíván. Nem fogod túl soknak érezni, se túl kevésnek. Mivel mindenről tud, ami történik, minden problémát megold, ami felmerül, és mindenkit időben tájékoztat, így hatalmas terhet vehet le a válladról. 

A Cilinderesek sajátosságai

Azonban annak érdekében, hogy a ceremóniamester személyében is megtaláld az igazit, fontos az előzetes személyes kontaktus kialakítása. A szimpátia megléte kivételesen fontos ebben a különleges kapcsolatban, hiszen mégiscsak életed egyik legszebb napjának a megtervezését, megszervezését és lebonyolítását fogod rábízni. Elengedhetetlen a feltétel nélküli bizalom és a személyes kémia megléte a felhőtlen együttműködés érdekében. 

Amennyiben szeretnéd biztos kezekben tudni az esküvődet és átélni életed legboldogabb napját, akkor keresd fel a Cilinderesek csapatát, akik garantáltan leveszik a válladról a terhet! Hatalmas szakmai múlttal és pozitív felfogással rendelkezve, mindezt kreatív ötletekkel fűszerezve, ceremóniamestereik személyében megtalálod azt a segítséget, akire igazán vágytál. Nekik köszönhetően esküvőd titkos hozzávalója is a helyére kerül, és minden úgy alakul, ahogyan lennie kell!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.