Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Különleges ajándékötletek szülinaposok számára

2020. október 16. 9:24

Közeledik egy fontos személy születésnapja, és szeretnéd Őt egy különleges ajándékkal meglepni? Semmivel sem okozhatsz nagyobb örömet, mint egy személyre szóló, egyedi ajándéktárggyal. Íme néhány ötlet, mivel csalhatnál mosolyt az ünnepelt arcára. 

Személyre szóló születésnapi póló

Egy egyedi póló kreatív, vicces ajándék, és még divatos is lehet mellé. Tervezhetsz rá bármilyen mintát, feliratot, kerülhet rá egy fotó is akár, a képzeletednek semmi sem szabhat határt! 

A Los Polos Pólóműhelynél találhatsz kifejezetten születésnapra tervezett pólómintákat. A fiatalos daraboktól az idősebbeknek szólókig mindenfélével találkozhatsz. Vannak választható évszámos, hónapos és neves minták, illetve számtalan legendáknak címzett darab is. Akadnak apukás, csajos és IT témájú pólók is. Az anyaguk 100% pamut, így kényelmes viseletet jelentenek. 

Nem találod az ideális mintát? Próbáld ki a weboldal pólótervező funkcióját! Ha ne adj’ Isten az utolsó pillanatra maradt az ajándék, akkor sem kell aggódnod! Ha igénybe veszed az SOS rendelés opciót, és délig leadásra kerül a megrendelésed, másnap már a kezeid között tudhatod pólót.

Digitális pólónyomtatás - a legkorszerűbb technológia

A digitális pólónyomtatás napjainkban a legkorszerűbb technológiák közé tartozik. Egy darab pólót is megéri elkészíteni, grafikai korlátok nincsenek. Fehér póló esetén érezhetetlen a nyomat. Ennek az az oka, hogy közvetlenül a pólóra nyomtatnak, így a minta beépül annak a szálaiba. Össze sem lehet hasonlítani a szitás vagy a transzferes, fóliás technikákkal. 

A Los Polos Pólóműhely is digitális pólónyomtatással foglalkozik. A tulajdonos három évvel ezelőtt fogott hozzá a szakmája mellett, azóta három kollégával bővült a vállalkozás. Saját üzletük Szolnok belvárosának szívében található. Kínálatukat a folyamatosan fejlődő webáruházukon keresztül is elérhetjük.

Egyéb ötletek egyedi ajándéktárgyakhoz

A póló mellett még számtalan más tárgyra tervezhetsz egyedi mintákat. Rengetegen szoktak bögrét ajándékozni, de személyre szólót ritkán kap az ember. Ezzel a kedves ajándékkal jobbá teheted a reggeli teázásokat, kávézásokat. Ha fel szeretnéd dobni az illető szobáját, kiváló meglepetés lehet egy egyedi vászonkép a falra. Ha a szülinapos mesteri szakács, ne habozz tervezni neki egy különleges kötényt! Egy kisbabának aranyos ajándék lehet egy szülinapi baba body, amiből szép emlék válhat a későbbiekben. Párodnak romantikus meglepetés lehet egy egyedi tervezésű páros póló. 

A lehetőségek száma szinte végtelen, így mindenki számára megtalálhatod a legideálisabb tárgyat. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.