Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A legjobbak között

2010. február 7. 13:46 // Forrás: Magyar Turizmus
A Rozmaring Díjat minden turisztikai régióból évente csak egy étterem kapja meg: idén az Oliva Éttermet is díjazta a Magyar Turizmus Zrt.

A Magyar Turizmus Zrt. 2006-ban hozta létre a Rozmaring díjat, melynek odaítélésének alapfeltétele, hogy a vendéglátóhely olyan településen legyen, amely benevezett a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenybe. A díjat azok az éttermek kaphatják meg, amelyeknek éttermi kínálata magas színvonalú, és ezzel párhuzamosan környezetük rendezettsége, növényekkel és virágokkal való díszítése különösen igényes.

A díjat minden turisztikai régióból évente csak egy étterem kapja meg, melynek odaítélésére a Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságai tesznek javaslatot.


Oliva Étterem beltéri panoráma

Díjazottak:

Balaton Régió: Romantik Kis Helikon Étterem, Hévíz
Budapest-Közép-Dunavidék régió: Kincsem Lovaspark étterme, Tápiószentmárton
Dél-Alföld régió: Kiskőrössy Halászcsárda, Szeged
Dél-Dunántúl régió: Margit Pince, Sióagárd
Észak-Alföld régió: Bajnok Étterem, Szolnok
Észak-Magyarország régió: Rózsa Étterem, Mezőkövesd
Közép-Dunántúl régió: Oliva Étterem és Grillkert, Veszprém
Nyugat-Dunántúl régió: Rigótanya Étterem, Bük
Tisza-tavi régió: Szélkakas étterem, Kunhegyes

Galéria
A legjobbak között
Szausev Xénia

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.