Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Öntapadós fürdőszobai kiegészítők – fúrás nélkül!

2020. október 23. 9:25
A fürdőszobai kiegészítők kiválasztása néha egy hosszabb folyamat, hiszen a stílusosság mellett a könnyű felhelyezhetőség is egy fontos szempont. Főleg akkor okoz problémát, ha nem vagyunk tapasztaltak a fúrásban-faragásban, így sokkal nagyobb kárt is okozhatunk. Szerencsére ma már kaphatunk olyan fúrás nélküli, öntapadós fürdőszobai kiegészítőket is, amelyek nem teszik tönkre a csempét vagy a falat. Ebben a cikkben néhány különleges darabbal találkozhatsz.

Az öntapadós, fúrás nélküli fürdőszobai kiegészítők előnye

A fúrás nélküli kiegészítők mindig jól jönnek a fürdőszobában, ezek ugyanis nem hagynak nyomot, felhelyezésük egyszerű, nem szükséges a csempét vagy falat fúrni. Ennek köszönhetően könnyen átrendezhető a fürdőszoba, hiszen egyik kiegészítő sem helyhez kötött. 

A fürdőszoba különböző pontjaira, a tevékenységek segítése érdekében helyezhetünk el olyan kiegészítőket, amelyekkel könnyebb a tárolás.

 

A zuhanyzás kiegészítői

Mire lehet szükség a zuhanyzó vagy a kád környékén? Ha szeretnénk megválaszolni a kérdést, ez sok mindentől függ, különösen a fürdőszoba kialakításától és a benne található berendezésektől.

Ugyanakkor elmondható, hogy minden fürdőszobában szükség van zuhanyfüggő rúdra, zuhanyüveg akasztó ruhafogasra, szappantartóra, zuhanypolcra vagy törölközőtartóra. Az univerzális, két fal közé szorítható fürdőszobai rendező fúrás nélkül felhelyezhető, és polcként funkcionál a kád vagy zuhanyzó mellett. 

 

A mosdó kiegészítői

Bizony, még azon a helyen is szükség van néhány speciális fürdőszobai kiegészítőre, ahová a király is gyalog jár. Itt leginkább a WC-papír tartó és WC-kefe tartó lehet kifejezetten praktikus. Az előbbiből például kapható vízszintes és függőleges irányú kiegészítő is. A minőségi, falra vagy földre rögzíthető Umbra WC-kefe tartó zárt kialakítású, s higiénikus gumírozott kefével rendelkezik, ráadásul vákuumtechnológiával rögzíthető. 

Egyéb fúrás nélkül rögzíthető kellékek

Mire lehet még szükség a zuhanyzó és a mosdó környékét leszámítva? A hétköznapi tevékenységek megkönnyítésére például felszerelhetünk hajszárítótartót, fogmosópohár és fogkefetartót, valamint piperepolcot is.

A Designmarket fúrás nélküli öntapadós fürdőszobai kiegészítői között te is megtalálod a saját fürdőszobádba illő kellékeket! A minőség ismertetőjegye általában a rozsdamentes acélanyag, így könnyen kiszűrheted egyes cégek kínálatából a silány termékeket! A minőségi acéltermékek strapabíróak, jól bírják az állandó párás levegőt, így biztosan hosszú távon díszítik majd fürdőszobád!

Végre az öntapadós termékek között is született néhány minőségi és stílusos darab! Remélem, kaptál néhány ötletet az álomfürdőszoba berendezéséhez, a többi már csak rajtad múlik!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.