Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Milyen a legjobb ajándék anyáknak?

2020. október 26. 8:40

Nem, nem a néhány óra “énidőre” vagy egy takarítónőre gondoltunk, de igenis alaposan végig kell gondolni, ha az Édesanyádnak szeretnél ajándékot választani. Természetesen mindenkinek más az ideális választás, de ettől függetlenül vannak olyan lehetőségek, amikkel nem lehet melléfogni. Nézzük, hogy mitől is lesz személyre szabott egy anyukáknak szánt ajándék!

Semmiképp ne izgulj!

Ki ismerné jobban az Édesanyádat, mint Te magad? Ez már egy remek kiindulási alap az ajándékra nézve, hiszen jó eséllyel választasz olyat, ami tetszene neki. Az egyik legfontosabb ismérve az ideális ajándéknak az, hogy maximálisan személyre szabott és semmiképp sem sablonos tucatdarab. Tehát kerüld el a sablonokat, mint a virág - cserepes és vágott egyaránt ide tartozik, hacsak nincs virágoskertje -, az édesség, aminek a sorsa úgyis mindig az, hogy továbbajándékozásra kerül. A legtöbb ember a különféle bonbonoknak fenntart egy polcot, ahonnan kikaphat egyet, amikor épp úgy hozza a szükség. Hidd el, hogy nem ez a legjobb ajándék az Édesanyádnak!

A másik nagyon fontos dolog, hogy sose hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást. Nem azt mondjuk, hogy már fél évvel a nagy alkalom előtt válaszd ki, hogy mit is szeretnél, de mondjuk ne is aznap rohanj, hogy beszerezz valamit, mert abból sosem valami személyes darab sül ki. Hagyj időt magadnak arra, hogy kitaláld, hogy mit is szeretnél ajándékozni, hiszen nem születik meg a tökéletes ötlet egyik pillanatról a másikra. 

Ajándékötletek

Ha szereti az ékszereket, akkor miért ne készíttethetnél egy személyesen neki szóló karkötőt ásványokból? Esetleg egy kulcstartót, amire szívhez szóló üzenetet kérsz? Ha pedig igazán ki szeretnél tenni magadért, akkor szerezz be egy gyöngykagyló ékszert, amit megtalálhatsz az Ajándék Gurunál. 

Amennyiben minden napját kávéval indítja, akkor az egyik leginkább szívhez szóló ajándék egy szív alakú bögre vagy egy olyan variáció, amin kedves üzeneteket hagyhatsz krétával. Mindenképp érdemes átgondolni ezeket a lehetőségeket. Ha igazi konyhatündér, akkor keresve sem találhatsz jobbat egy vicces köténynél. Nem csak mókás, de még védi is a ruháját az esetleges problémáktól. 

A dísztárgyak szerelmese? Akkor koncentrálj a dekoratív és mutatós tárgyakra, de felejtsd el ezt, ha inkább a praktikumot részesíti előnyben. Ilyenkor inkább lopva nézz körül nála, hogy mire is lehet szüksége. Egy-egy elejtett mondat igazán hatékony kapaszkodót jelenthet a tökéletes ajándék megtalálásában. 

Úgy érzed, hogy még nincs meg a tökéletes, de lassan körvonalazódik? Ne hagyd félbe a tervezgetést, mert jó, ha tudod, hogy az édesanyák mindennek örülnek, amit a gyermeküktől kapnak. Ez nem túlzás, hiszen ki is lehetne fontosabb az életükben, mint az, akinek életet adtak?
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.