Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Félmilliós fölötti átlagnézettség a válogatott idei meccsein

2020. november 19. 19:55 // Forrás: MTI
A magyar labdarúgó-válogatott nagyszerű őszi menetelését átlagosan több mint 500 000 néző követte az M4 Sporton.

Az ősz és 2020 legnézettebb válogatott mérkőzése a Magyarország-Izland Európa-bajnoki pótselejtező volt - az MTVA sajtóközleménye szerint -, a szerda esti, Törökország elleni találkozó pedig a Nemzetek Ligája-sorozat legnépszerűbb összecsapása lett idén.     

Szeptembertől november közepéig a magyar labdarúgó-válogatott nyolcszor lépett pályára: a két Eb-pótselejtező mellett hat mérkőzést játszott a Nemzetek Ligája B divíziójában.

A nyolc találkozót átlagosan 522 ezer néző követte az M4 Sporton és 57 ezer online az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A Nemzetek Ligája-sorozat legnépszerűbb találkozója az utolsó fordulóban lejátszott Magyarország-Törökország összecsapás lett 546 134 nézővel (élőben, vendégnézőként vagy időeltolásos nézéssel).    

A mérkőzés idejében tévézők 13,2 százaléka választotta ezt a találkozót, a férfiak közül pedig több mint minden ötödik (22 százalékos közönségarány), amellyel a közszolgálati sportcsatorna a mérkőzés ideje alatt nemcsak a tematikus csatornákat, hanem minden hazai országos tévéadót megelőzött a férfiak körében. A válogatott népszerűségét az is mutatja, hogy egymilliónál többen kapcsolódtak be a közvetítésbe legalább egy percre. Az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon is kiemelkedő nézettséget generált a mérkőzés, melyet 58 801-en követtek élőben.     

A magyar labdarúgó-válogatott őszi menetelésének legnézettebb mérkőzései az M4 Sporton:
1. Magyarország-Izland: 773 757 néző
2. Bulgária-Magyarország: 611 279 néző  
3. Magyarország-Törökország: 546 134 néző  
4. Magyarország-Szerbia: 517 576 néző    

Az M4 Sport és az M4 Sport+ csatornán péntektől vasárnapig láthatók lesznek az OTP Bank Liga 11. fordulójának mérkőzései, jövő kedden pedig az M4 Sport adja a Juventus-Ferencváros Bajnokok Ligája-összecsapást.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.