2023. június 2.
//
Anita, Kármen névnap

Mikuláscsomaggal kedveskedett a kórházban ápolt gyermekeknek az állatkert

Száz meglepetéscsomagot osztottak ki a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályának.

A Veszprémi Állatkert minden év december 6-án meglepetéssel várja az állatkertbe érkező gyerekeket. A járványhelyzet miatt a vadaspark jelenleg zárva, ezért úgy döntöttek, idén ők mennek el a legkisebbekhez. Az állatkert nevében Török László igazgató száz mikuláscsomagot adományozott a megyei kórháznak péntek délután.

Ovádi Péter, Lippai Norbert és Török László a kórház bejárata előtt 2020 december 4-én.Ovádi Péter, Lippai Norbert és Török László a kórház bejárata előtt 2020 december 4-én.

Lippai Norbert kórházigazgató elmondta, mivel jelenleg nincs mód a látogatásra, a csomagokat a nővérek fogják szétosztani a kórházban ápolt gyerekek között. Ovádi Péter országgyűlési képviselő a még a zárva tartása alatt is jótékonykodó állatkert nagylelkűségét emelte ki.

Ge. Á.
Kovács Bálint

További cikkek

Meglepő helyeken tűnt fel a Mikulás ma Veszprémben
Meglepő helyeken tűnt fel a Mikulás ma Veszprémben
Szánkó helyett buszon, de még kukásautón is utazott a Mikulás Veszprémben december 6-án.
Szán helyett kerekeken érkezett a Mikulás
Szán helyett kerekeken érkezett a Mikulás
Bár hivatalosan csak hétfőn érkezik minden otthonba a Mikulás, péntek délután páran már találkozhattak vele az Óváros téren. A Kukkantó Egyesület szervezésében a belvárosban köszöntötte a nagyszakállú a gyermekeket, majd hó hiányában egy zenélő autón indult városi körútjára ajándékokkal megrakodva. Mutatjuk az esemény legjobb pillanatait.
Idén is motoron érkezik a Mikulás
Idén is motoron érkezik a Mikulás
Hatodik alkalommal szervez jótékonysági akciót a Veszprémi Motoros Egyesület, hogy a Fenyveserdő otthon lakóihoz is biztosan megérkezzen a Télapó.
Joulupukki személyesen üdvözölte a veszprémieket
Joulupukki személyesen üdvözölte a veszprémieket
Személyes videóüzenetben üdvözölte a veszprémieket az igazi lappföldi Mikulás, aki idén a járványhelyzet miatt nem tudott Magyarországra látogatni.
Szán helyett elektromos autóval érkezett a Mikulás Veszprémbe
Szán helyett elektromos autóval érkezett a Mikulás Veszprémbe
A Mikulás már szombaton megjelent Veszprémben, igaz a járványhelyzet miatt nem a megszokott rénszarvasszánon. A célja azonban így sem változott: megajándékozni a jó és szemfüles kisgyermekeket.