2021. február 25.
//
Géza névnap

A Gusto13 a megyei futsaltornák új névadója

Városunk nívós bisztrója, a Gusto13 kedden hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával a segítőszándék jegyében.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém megyei igazgatója, Finta Péter jelezte lapunk felé, hogy a Gusto13 Delicate & Bistro is csatlakozott igazgatóságuk támogatói közé. Finta elmondta, az együttműködés lehetősége egy korábbi, baráti ebéd alkalmával röppent fel, a mai napon pedig immár valósággá vált.

Boldogsággal tölt el, hogy a vehir.hu, a CorecommSI és az Ada-Bau után újabb helyi vállalkozás állt mellénk, hogy valamelyest viszonozhassa azt, amit az itt élő emberektől kapott. A jelenlegi állapot, a koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági helyzetben a legkisebb segítséget is nagyra becsüljük. Megyénk futsaltornái hivatalosan is a Gusto13-nevet viselik majd

– tudhattuk meg Finta Pétertől a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter és Szakál BálintFinta Péter és Szakál Bálint

A bisztró vezetője elmondta, a Gusto-család mindig is élt-halt a futballért. Hangsúlyozta, jó érzés számukra, hogy cselekedetükkel az igazgatóság munkáját segíthetik.

A megyei szövetség dolgozói a mai naptól számíthatnak ránk. Ott leszünk mellettük, lehetőségeinkhez mérten pedig támogatni fogjuk őket különböző rendezvények, események lebonyolításában

– fogalmazott Szakál Bálint, a Gusto13 üzletvezetője.

Császár László, a Veszprém megyei igazgatóság társadalmi elnöke a vehir.hu megkeresésére örömét fejezte ki a támogatói kör ismételt szélesedésével kapcsolatban. Hozzátette, szintén jó hír, hogy a gyermekek köreiben napról napra népszerűbb sportág a futsal.

A megyei korosztályos futsaltornák hivatalosan is a Gusto13 Delicate & Bistro nevét fogják viselni. A 2020/2021-es idényben összesen negyven alakulat nevezett a tornákra, amelyeket jövő év elején rendeznek majd a II. János Pál Sportcsarnok és a Városi Stadion falai között.

Simon Dani

További cikkek

Kezdetét vette a veszprémi korosztályos futsaltorna
Kezdetét vette a veszprémi korosztályos futsaltorna
A Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatójától, Finta Pétertől megtudhattuk, januártól márciusig negyven csapat öt korosztályban négy helyszínen méri össze erejét a Gusto13 Futsaltornán.
Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!
Rajtol az Ada-Bau kispályás bajnokság!
Hétfőn kora este ismét felgyulladnak az Ada-Bau kispályás bajnokság startlámpái: kezdetét veszi egy újabb évad az Erdész utcai sportkomplexumban.
Segítőszándék a gyermekekért
Segítőszándék a gyermekekért
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, a veszprémi székhelyű Ada-Bau Kft. hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával, hogy támogathassa térségünk gyermekeinek korosztályos bajnokságait.
A CoreCommSI lesz a másik elöljáró
A CoreCommSI lesz a másik elöljáró
Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a 2020/2021-es idényben a főtámogató vehir.hu mellett a CoreCommSI is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának, amelynek másod- és harmadosztályának a nevét is adja majd.
A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu
A megyei labdarúgás új főtámogatója a vehir.hu
Kedden hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2020/2021-es évadban a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának főtámogatója, egyúttal névadója is.