2022. január 19.
//
Sára névnap

A Gusto13 a megyei futsaltornák új névadója

Városunk nívós bisztrója, a Gusto13 kedden hivatalos együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatóságával a segítőszándék jegyében.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém megyei igazgatója, Finta Péter jelezte lapunk felé, hogy a Gusto13 Delicate & Bistro is csatlakozott igazgatóságuk támogatói közé. Finta elmondta, az együttműködés lehetősége egy korábbi, baráti ebéd alkalmával röppent fel, a mai napon pedig immár valósággá vált.

Boldogsággal tölt el, hogy a vehir.hu, a CorecommSI és az Ada-Bau után újabb helyi vállalkozás állt mellénk, hogy valamelyest viszonozhassa azt, amit az itt élő emberektől kapott. A jelenlegi állapot, a koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági helyzetben a legkisebb segítséget is nagyra becsüljük. Megyénk futsaltornái hivatalosan is a Gusto13-nevet viselik majd

– tudhattuk meg Finta Pétertől a kontraktus létrejötte után. 

Finta Péter és Szakál BálintFinta Péter és Szakál Bálint

A bisztró vezetője elmondta, a Gusto-család mindig is élt-halt a futballért. Hangsúlyozta, jó érzés számukra, hogy cselekedetükkel az igazgatóság munkáját segíthetik.

A megyei szövetség dolgozói a mai naptól számíthatnak ránk. Ott leszünk mellettük, lehetőségeinkhez mérten pedig támogatni fogjuk őket különböző rendezvények, események lebonyolításában

– fogalmazott Szakál Bálint, a Gusto13 üzletvezetője.

Császár László, a Veszprém megyei igazgatóság társadalmi elnöke a vehir.hu megkeresésére örömét fejezte ki a támogatói kör ismételt szélesedésével kapcsolatban. Hozzátette, szintén jó hír, hogy a gyermekek köreiben napról napra népszerűbb sportág a futsal.

A megyei korosztályos futsaltornák hivatalosan is a Gusto13 Delicate & Bistro nevét fogják viselni. A 2020/2021-es idényben összesen negyven alakulat nevezett a tornákra, amelyeket jövő év elején rendeznek majd a II. János Pál Sportcsarnok és a Városi Stadion falai között.

Simon Dani

További cikkek

Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
A Pannon Egyetem idei kispályás labdarúgó-bajnokságának győztese a Büfészakosok csapata lett. Az esemény a felsőoktatási intézmény és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével valósulhatott meg.
A falvakban is feltámadhat a foci
A falvakban is feltámadhat a foci
Szeptember utolsó napjáig lehet jelentkezni a kistelepüléseknek, közösségeknek kiírt alternatív fociprogramra, melyet idén a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága szervez és bonyolít le.
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.