2021. február 25.
//
Géza névnap

Egy veszprémi cég kollégái karácsonyi ajándékával támogat egy másik helyi vállalkozást

2020. december 10. 15:10
2000 darab bejglit rendelt a Valeo-Siemens a veszprémi Gusto13 étteremtől, segítve a helyi vendéglátó céget a korlátozások idején.

A legtöbb vállalatnál bevett szokás, hogy karácsony előtt különböző ajándékokkal köszönik meg kollégáinak a lojalitást és az egész éves munkát. A Valeo-Siemens viszont az idei évben továbbgondolta ezt a gesztust és olyan ajándék mellett döntött, amivel egy másik helyi céget is támogatni tud a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban.

A Gusto13 étteremmel már régi partneri kapcsolatot ápol a veszprémi multi, idén viszont a karácsonyi fogadás catering-szolgáltatása helyett másmilyen megrendelést adott le.

Összesen 2000 rúd bejglit rendeltek meg kollégáik részére ajándék gyanánt.

Megkerestük Szakál Bálintot, a Gusto13 üzletvezetőjét, aki elmondta, hogy korábban ekkora mennyiségben és abból a célból, hogy az ő vállalkozásukat is segítsék, még nem érkezett rendelés.

A Gusto13-ban egyébként közel egy tucat ember dolgozik és a járvány miatti bezárások ellenére nem váltak meg egy kollégájuktól sem.

Megható volt, hogy partnereink gondoltak arra, hogy ilyen formán minket is segítsenek ebben az időszakban.

Mondta az üzletvezető, aki elárulta, hogy a kapacitásuk megvan ahhoz, hogy ilyen mennyiségben megsüssék a karácsonyi süteményeket, amit saját házi recept alapján készítenek, igazi sertészsírral, diósan és mákosan.

Képek: Facebook / Gusto13

Hajas Bálint