Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 19. Emília
Veszprém
25°C
2024. július 19. Emília
Veszprém
25°C

A legrosszabb út a legjobbá vált Sólyon

2020. december 11. 17:18
Az Erdőalja utcát a Magyar Falu program keretében újították fel.

Kormányzati támogatásnak köszönhetően 30 millió forintból újíthatta fel az Erdőalja utcát a sólyi önkormányzat. A beruházás több mint 440 méter hosszúságot érintett. Kaptur József polgármester szerint az itt lakók jogosan követelték a megoldást, hisz korábban ez volt a település legrosszabb minőségű utcája, ma viszont már a legjobb - hangzott el a pénteki útátadón.

Kaptur József polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő 2020. december 11-én Sólyban.Kaptur József polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő 2020. december 11-én Sólyban.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő kifejtette, a magyar kormány továbbra is nagy hangsúlyt fektet a vidékre és az ott élők életminőségének javítására. A Magyar Falu Program célja, hogy valós problémákra valódi megoldásokat nyújtson, és hogy a beruházások ugyanolyan jó minőségben készüljenek el a kistelepüléseken, mint a nagyobb városokban.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Összetartó közösségek a Vámosi Hurka- és Lencsefesztiválon idén is Összetartó közösségek a Vámosi Hurka- és Lencsefesztiválon idén is A kormány már 45 milliárd forintot költött a Magyar falu programban falvak kulturális és közösségi épületeinek fejlesztésére - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szombaton a Veszprém vármegyei Nemesvámoson, amikor meglátogatta a megújult közösségi házat, utána pedig a település hagyományos februári rendezvényét, a Vámosi Hurka- és Lencsefesztivált. 2024. február 11. 0:10 Idén 10 milliárd forint értékben írnak ki pályázatokat a Magyar falu programban Idén 10 milliárd forint értékben írnak ki pályázatokat a Magyar falu programban Idén még legalább két, egyenkénkt 5 milliárd forint keretösszegű pályázat kiírása várható a Magyar falu programban - közölte Gyopáros Alpár kormánybiztos csütörtökön. 2024. január 25. 18:01 Öt település, öt intézménye újult meg a Magyar Falu Program keretében Öt település, öt intézménye újult meg a Magyar Falu Program keretében Csütörtök délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Veszprémi Tankerületi Központ, amelynek keretében a Magyar Falu program támogatta ,,Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése" elnevezésű projekt eredményeiről számoltak be.   2023. december 15. 16:43 Gyopáros Alpár: egymilliárd forintra pályázhatnak falusi civil szervezetek Magyar Falu Program Gyopáros Alpár: egymilliárd forintra pályázhatnak falusi civil szervezetek Egymilliárd forintos keretösszegre pályázhatnak falusi civil szervezetek a Magyar Falu Program keretében - jelentette be a Miniszterelnökség modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosa hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. 2023. július 31. 15:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.