Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C

Kvízjátékra fel!

2020. december 16. 9:03

Ha kedveled a kvízeket, és úgy érzed, már minden kérdéssort kitöltöttél, akkor ne búsulj! Itt a lehetőség, hogy te magad legyél a kvízmester!

Egy online felület segítségével saját gyártású kvízt készíthetsz, amit aztán megoszthatsz a barátaiddal, ismerőseiddel is.

Készíts saját online kvízt!

Egy letisztult online felületen egy űrlap segítségével hozhatsz létre új kvízjátékot. Ehhez először meg kell adnod a kvíz címét, majd jöhetnek a kérdések! Tíz kérdést kell meghatároznod, mindegyikhez meg kell adnod egy jó és két rossz választ is. A tekintetben szabad kezet kapsz, hogy milyen nehézségű kvízt hozol össze, ennek csak a fantáziád szab határt.

Ha minden kérdést és a hozzájuk tartozó válaszokat is felvitted az űrlapra, akkor el kell fogadnod egy hozzájáruló nyilatkozatot ahhoz, hogy elküldhesd a kérdéssort. Sajnos képes kvízt jelenleg nem tudsz létrehozni, de ha az üzemeltetők úgy látják jónak, elképzelhető, hogy utólag hozzáadnak a kérdéssorhoz jogdíjmentes képeket.

Ha szeretnél, akár több kvízt is feltölthetsz az oldalra, sem napi, sem havi limit nincs e tekintetben meghatározva.

Hogyan jelenik meg a kvíz?

Amennyiben úgy látod jónak, megadhatod a nevedet, de senki sem kötelez erre, akár inkognitóban is tarthatod kilétedet.

Jelenleg nagyon sok kvízt kapnak az üzemeltetők, így előfordulhat, hogy a publikálásig több mint két hetet kell várnod. Ha megadod az e-mail-címed az űrlap végén, garantáltan értesíteni fognak arról, ha közzéteszik a kérdéssorodat. Érdemes élned ezzel a lehetőséggel, így nem kell naponta ellenőrizned a weboldalt.

Ha a kvízt publikálják, akkor egy kattintható URL-t fogsz kapni e-mailben, amit a böngésződbe másolva az általad gyártott feladvány fog betölteni. Ezt a linket elküldheted az ismerőseidnek Messenger üzenetben vagy más üzenetküldő alkalmazással. Sőt, ha akarod, a személyes üzenőfaladra is kiposztolhatod a Facebookon vagy a Twitteren.

Hol lesz elérhető a kvíz az Interneten?

A Keresztlabda weboldalán a „Ti küldtétek“ címkével látják el az oldal üzemeltetői a beküldők kérdéssorait. A menüből is könnyen levadászhatod, ehhez kattints az oldal tetején található navigációs sávban a Kvíz menüpontra, majd a lenyíló listából válaszd a „Ti küldtétek!“ kategóriát.

Asztali számítógép mellett okostelefonról vagy tabletről is betöltenek a játékok, méghozzá zökkenőmentesen, függetlenül attól, milyen operációs rendszerrel vagy milyen böngészővel próbálkozol. Semmilyen kiegészítő vagy alkalmazás telepítése nem szükséges.

Játssz a barátaiddal!

Ha szeretnél, az ismerőseiddel, cimboráiddal is összemérheted tudásodat. Ehhez regisztrálj a Keresztlabda weboldalán, a bejelentkezés után pedig megtekintheted a helyezésedet a ranglistán.

A téli, hideg estéken, amikor nincs túl sok kedve az embernek kimozdulni otthonról, egy forró tea mellé kellemes időtöltés lehet, ha egymás kvízjátékaival teszitek próbára tudásotokat!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.