Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C

Gyerekszereplőket keresnek Buvári Tamás új filmjéhez

2020. december 27. 16:23
Tizennégy éves fiúk jelentkezését várják a #tüneményesutazás című új játékfilmhez.

Gyerekszereplőket keres a SzeretFilm Stúdió legújabb, #tüneményesutazás című új játékfilmjéhez. A film az előzetes információk szerint egy lélektani dráma lesz, mely a vírushelyzetre reagál, központi helyszíne pedig a Balaton.

Az előzetes tervek szerint tél végén kezdődne a forgatás, melyre 14 éves fiúk jelentkezését várják. Előny, ha veszprémi vagy környékbeli a jelentkező, ugyanakkor jelentkezésnek nem előfeltétele semmilyen filmes vagy színházi tapasztalat. "Vagány, együttműködni kész fiatalokat keresünk szöveges szerepekre is" - áll a szerkesztőségünkhöz eljutottatott felhívásban. 

Az érdeklődőknek fotós és életrajzos vagy rövid telefonvideós jelentkezésüket a studio@szeretfilm.hu email címre kell elküldeniük. Az alkotók ugyanitt bármilyen kérdésre szívesen felelnek.

A #tüneményesutazás munkacímű játékfilm a veszprémi Szeretfilm Stúdió és a budapesti Focusfox és Rolling Panda stúdiók koprodukciójában valósul meg, rendezője Buvári Tamás.

Nyitókép: LÉGIPROJEKT

vehir.hu
további cikkek
Görbe Nóra: Eddig csak kifelé éltem, most szinte csak befelé figyelek Görbe Nóra: Eddig csak kifelé éltem, most szinte csak befelé figyelek Bizonyára sokan emlékeznek a népszerű magyar televíziós filmsorozatra, a Lindára, ami az 1980-as években futott, és azonnal hatalmas sikert aratott. A címszereplő Görbe Nóra megkeresésünkre visszaidézte a legendás korszakot, de mesélt arról is, milyen mértékben bélyegezte meg a szerep, s hogyan élte meg a sorozat sikerének társadalmi hatásait. Görbe Nóra ma nagy utazó, ahogy megtudtuk, még az sem kizárt, hogy idén ősszel a tengeren túlra költözik, noha megtapasztalta, a távolban sem minden fényes és felhőtlen. 2024. május 18. 22:27 Film az élet: híres jeleneteket újraalkotva utazik ez a pár Hétvezér Film az élet: híres jeleneteket újraalkotva utazik ez a pár Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy utazás közben, ikonikus filmes és sorozatos helyszíneken járva egy picit a „fikció része lett”: pózba vágta magát és úgy tett a kamera előtt, mintha az adott filmjelenet hőse lenne. Többségünk esetében ez csak spontán poénkodás, akad azonban, aki egyenesen erre szervezi rá a nyaralását. 2024. május 5. 22:24 Francia filmek hétvégéje Veszprémben Francia filmek hétvégéje Veszprémben Negyedik alkalommal csatlakozott Veszprém a Frankofón Filmnapokhoz, idén először két intézmény: a Foton és az Agóra is szervez vetítéseket csütörtöktől hétfőig.  2024. március 22. 13:27 Nagyon valószínű, hogy megvan az új James Bond Nagyon valószínű, hogy megvan az új James Bond Brit bennfentes lapok már tudni vélik, hogy Daniel Craig után ki öltheti magára a legendás 007-es ügynök öltönyét. 2024. március 20. 10:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.