2022. január 22.
//
Vince névnap

Kezdetét vette a veszprémi korosztályos futsaltorna

A Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatójától, Finta Pétertől megtudhattuk, januártól márciusig negyven csapat öt korosztályban négy helyszínen méri össze erejét a Gusto13 Futsaltornán.

Az új év beköszöntével megyénk korosztályos futsaltornájának idei küzdelmei is elkezdődtek, amelyről Finta Pétert, a Magyar Labdarúgó-szövetség veszprémi vezetőjét kérdeztük.

A héten hivatalosan is elrajtolt a korosztályos futsaltornánk, amely idén a kiemelt támogató Gusto13 bisztró nevét viseli. A vírushelyzet következtében a korábbi évekhez képest kevesebb csapat adta le a nevezését, de összesen így is negyven alakulat nézhet majd fakrasszemet egymással az elkövetkezendő három hónapban.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatójaFinta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója

Finta hozzátette, a torna egészen március elejéig négy veszprémi helyszínen fog zajlani; a Városi Stadion mellett a Szilágyi- és Táncsics iskolában, valamint a Március 15. utcai sportcsarnokban találkoznak egymással a csapatok U9-től u17-es korosztályig.

Nagy öröm számomra, hogy városunk két utánpótlás-labdarúgó egyesülete, a VFC USE, illetve a Szilágyi DSE az összes korcsoportban képviselteti magát. Sőt, vannak olyan korosztályok, ahol több alakulatot is indítanak.

A Gusto13 Futsaltorna dobogós helyezettjei korosztályonként serleg és érem díjazásban részesülnek majd az MLSZ Veszprém megyei igazgatóságának jóvoltából. 

Simon Dani
Kovács Bálint

További cikkek

Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
A Pannon Egyetem idei kispályás labdarúgó-bajnokságának győztese a Büfészakosok csapata lett. Az esemény a felsőoktatási intézmény és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével valósulhatott meg.
A falvakban is feltámadhat a foci
A falvakban is feltámadhat a foci
Szeptember utolsó napjáig lehet jelentkezni a kistelepüléseknek, közösségeknek kiírt alternatív fociprogramra, melyet idén a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága szervez és bonyolít le.
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.