Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Tolvajt és eltiltott autóvezetőt is fogtak a rendőrök a hétvégén

2021. január 11. 8:48 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
A Veszprémi Rendőrkapitányság beszámolója a hétvége történéseiről.

A rendőrségre 2021. január 8-án, délután érkezett bejelentés egy veszprémi boltból arról, hogy az üzletben egy férfit lopáson értek tetten. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a 45 éves helyi lakos szeszes italt akart lopni, azt a táskájába rejtette, miután eltávolította róla az áruvédelmi eszközt. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az elkövető két nappal korábban is lopott az üzletből, így előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök Veszprémben, a Rezeda közben igazoltattak egy autóval közlekedő 43 éves felsőörsi lakost 2021. január 9-én, 14 óra 50 perckor. Az intézkedés során a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, valamint a járőrök megállapították azt is, hogy a sofőr 2024. február 5-ig a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A férfit további mintavételre előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas járművezetésért büntetőeljárás indult ellene.

A járőrök Veszprémben, a Haszkovó utcában igazoltattak egy 22 éves kocsordi lakost 2021. január 10-én, délben. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Mátészalkai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot. A járőrök előállították, majd ezt követően a pénzbüntetést a körözött személy befizette, és a férfit szabadon bocsátották.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.