Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mit tartalmaznak a hevítőrudak?

2021. február 12. 10:37

Minden valószínűség szerint nem ismeretlenek előtted a hevítőrudak, hiszen érdeklődsz irántuk. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen jelentősen kevesebb bennük a káros anyag, mint a hagyományos cigarettában. De ez vajon hogyan lehetséges?

Nikotin és dohány

A hevítőrudakat is két részre kell bontani, hiszen az egyik oldalon vannak a nikotintartalmú, másikon pedig a nikotinmentes variációk. A nikotintartalmúak esetében is különbséget kell tennünk aközött, hogy valami dohányt tartalmaz, vagy éppen nikotinsó hozzáadásával készül. Ezek ettől függetlenül tartalmaznak nikotint, azaz azt a függőséget okozó anyagot, ami miatt a dohányzást nehéz abbahagyni. 

Ettől függetlenül jóval kevésbé ártalmas ez a módja, mint a hagyományos cigarettázás. Hiszen a heat-not-burn technológiának hála a dohány égetésére nem kerül sor, azaz nem szabadulnak fel azok a káros anyagok, amik a ciginél igen. Mert bár kevesen tudják pontosan, de az égett dohányból felszabaduló káros anyagok sokkal rosszabbak a szervezetenek, mint maga a nikotin. Éppen ezért döntenek egyre többen a különböző hevítetőkészülékek és hevítőrudak mellett. Bár dohányt tartalmaznak, de ettől még jobb megoldás, mint a 800 fokon égő cigaretta.

Mit tartalmaznak a nikotinmentes hevítőrudak?

Ha valaki nem csak a füstöléstől szeretne megszabadulni, hanem magával a nikotinnal is leszámolna, akkor kevés jobb megoldás van, mint a különböző nikotinmentes hevítőrudak. Ezeknek az alapját nem a dohány képezi, mint a fent említettekét, hanem tea. Igen, jól olvastad, tea van mind a Healcier és a Ccobato termékekben egyaránt. Persze egyáltalán nem ugyanaz a kettő, hiszen míg a Healcier készítői a karakteres fekete teára esküsznek, addig a Ccobato-nál a lágyabb és enyhébb zöld és oolong tea teszi ki a töltetet.

Emellett persze nem kell megelégedni a tea ízével, hiszen különféle aromákkal ellátva is kaphatóak. Ízesítés tekintetében a mentolos arat osztatlan sikert, valamint az üdítő gyümölcsös kombinációk is nagyon jól fogynak. Ezek a teljesség igénye nélkül lehetnek citrusos, áfonyás, őszibarackos, sárgadinnyés, levendulás és kávé ízesítésűek is.

Ezek azért is segítik a leszokást, mert bár a mozdulat és a szertartás megmarad a mindennapok során, mégsem viszünk be káros anyagot vagy épp nikotint a szervezetbe. Tökéletes alternatíva a cigaretta helyett. 

Ha érdekelnek a különböző hevítőkészülékek és hevítőrudak, akkor keresd a Finom Füst webáruházat, ahogy a rendkívül színes kínálat mellett rengeteg hasznos információval is gazdagabb lehetsz. Egészségesen élnél? Tedd meg ma az első lépést érte, ne hagyd, hogy tovább mérgezzenek a különböző káros anyagok!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.