Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Pirelli egy jó ár-érték arányú nyári gumi - vásároljuk online!

2021. február 12. 15:19

A COVID következtében gyakran használjuk az internetet, illetve vásárolunk online, amely előnyös, hiszen nincs sorban állás és a fizetés is gyorsan végrehajtható. Szlovák viszonylatban szintén népszerű ez a vásárlási forma. Például a Pirellit, mint jól ismert nyári gumiabroncsot, szintén érdemes valamelyik webáruházban beszerezni. Arra azonban figyeljünk oda, hogy csak minősített, vagy Szlovákiában bejegyzett áruházban böngészünk.

Pirelli P7-2 Cinturato a legjobb tapadású nyári gumi

A Pirelli a világ legnagyobb gumiabroncs-gyártói közé tartozik. A Cinturato P7 pedig a Pirelli első „zöld teljesítményű” abroncsa. Ha belegondolunk, a zöld gumiabroncs fogalma már nem újdonság. A Pirelli a legújabb anyagokat és a futófelület mintázatát használta a Pirelli Cinturato P7 előállításához. Továbbá egy speciális szilícium-dioxid-alapú vegyületet használ a gyártó, a kopás maximalizálása érdekében, miközben javította a tapadást. Ez a gumiabroncs gördülési ellenállását is csökkenti a maximális üzemanyag-takarékosság érdekében. Mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak a Pirelli Cinturato P7 környezetbarát jellegéhez. Ez az abroncs ideális sportos autókhoz, gyors szedánokhoz és sportkupékhoz. Ugyanakkor ennek a nyári guminak korlátozott az ellenállóképessége. Mivel nyári gumiabroncs, elsősorban nem az egész évszakban történő vezetésre szolgál - különösen hideg és havas időben veszít tapadásából. Amúgy száraz úton 95%-os, nedves útszakaszokon pedig 90%-os megfelelési arányról beszélhetünk, az elmúlt évek tesztjei alapján.

Mindezek mellett a Gumywebshop oldalon többek között az alábbi, szintén minőségi termékekből válogathatunk:

Continental Premium Contact 6

Continental Sport Contact 6

Continental EcoContact 6

HANKOOK K129

HANKOOK RT05

MICHELIN E PRIMACY

MICHELIN PILOT SPORT EV

VREDESTEIN Ultrac

VREDESTEIN Ultrac Vorti PLUS

YOKOHAMA BluEarth-GT AE51

YOKOHAMA BluEarth-XT AE61

Jó teljesítőképesség száraz és nedves útfelületen

A Pirelli Cinturato P7 jó minőségű nyári gumi, amiből következik, hogy bátran számíthatunk a prémium szintű tapadására autóvezetés közben. A Pirelli gumiabroncsok egyik legnagyobb erőssége a fékerő, ezt nedves és száraz utakon egyaránt megtapasztalhatjuk. Alapvetően nagyobb sebességgel vehetünk be egy kanyart, miközben továbbra is tökéletes egyensúlyt és irányítást tart fenn, de csak akkor, ha törekedünk a biztonságos vezetésre.

Halk és kényelmes nyári gumiabroncs?

A Pirelli gumik nem olcsók. Azonban itt tényleg azt kapjuk, amit fizetünk. Célszerű a szettet online áruházból beszerezni. A Pirelli Cinturato P7 a kategória leghalkabb és legkényelmesebb nyári gumijainak egyike. Ahogy fentebb említettük, aki sportautóval rendelkezik, annak tökéletes választás ez a márka.

Természetesen minden más személyautóra használható, viszont a vásárlás előtt el kell döntenünk, hogy milyen gyakran használjuk rövidebb, vagy hosszabb távra az autónkat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.