Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Szombaton hidegfront jön eső nélkül

2021. február 26. 9:42 // Forrás: Vmeteo

Pénteken még marad az anticiklon által biztosított felhőtlen, eseménytelen, "széltelen" időjárás. Délután 18°C környékére melegszik a levegő. Az esti órákra északnyugatira fordul a szél, de még gyenge, mérsékelt marad, 11°C-t mérhetünk ekkor - írja a Vmeteo.

Szombatra virradóan hidegfront érkezik. Erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadékra minimális az esély. Főként délelőtt számíthatunk élénk széllökésekre, de ezek sebessége is betartja a 40 km/h korlátozást. A nap második felében csökken a felhőzet, a front a nevéhez méltóan kissé visszaveti a hőmérsékletet. Szombat reggel és este 5°C, délután 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Vasárnap még a front mögött mérsékelt északnyugati szél fúj, gomolyfelhők között napsütés és kevéssel 10°C alatti napi maximum várható.

A jövő héten péntekig ismét frontmentes időjárás várható, eleinte gyenge, hajnali fagyok, ködfoltok is lehetnek és délutánonként is csak 10°C-ig melegszik a levegő.

A hétvégéhez közeledve kissé melegszik az idő, majd a jövő hét végére a szombatihoz hasonló gyenge hidegfrontot rajzoltak az időjárási modellek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.