Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

SmartWise okosotthon eszközök és kiegészítők

2021. április 14. 10:18

Sok szó esik manapság az okosotthonokról és a házak automatizálásáról, így a SmartWise okosotthon eszközök is egyre nagyobb figyelemnek örvendenek. Nem véletlenül olyan divatos ez a téma, hiszen egyre kevesebb időnk van az otthoni teendőkre. Kényelmesen és nyugodt körülmények között szeretnénk élni. 

Ez az igény ma már nem luxus, sőt a helyes tervezés mellett jelentős energiamegtakarítás is elérhető az okosvezérlők és érzékelők segítségével. Úgy látjuk, hogy a biztonság és az automatikus munkafolyamatok, amelyeket az okosvezérlők biztosítanak, hathatós segítséget nyújtanak a mindennapokban is.

A SmartWise termékek növelik a lakás biztonságát?

Riasztórendszerekhez lehet kapcsolni ezeket az érzékelőket, amelyek érzékelik az üvegtörést, vízszivárgást és egyéb nemkívánatos eseményt. A dizájnos kapcsolók segítségével el lehet látni a lakás kézi és automatikus vezérlését is. 

Az eszközök rádiójelek segítségével kommunikálnak egymással, és a fő vezérlőegységhez is így kapcsolódnak. Széles körben alkalmazzák az ilyen kapcsolókat, amelyek a világítás erősségét, színét, időzítését egy idő után maguktól is be tudják állítani. 

Abban az esetben, ha szeretnéd a rendszeredet mindenre rövid idő alatt megtanítani, azt ajánljuk, hogy csak hagyd tanulni. Több esetben is tapasztaltuk már, hogy az újdonsült okosotthon-tulajdonos hobbiként tekintett az eszközökre, és állandóan a rendszer működését állítgatta, javítgatta.

Az okosotthon önállóan tanul?

A mesterséges intelligencia, ami ezeket az eszközöket vezérli, azért csodálatos, mert nekünk egyáltalán hozzá sem kell nyúlni, akkor is mindent magától megtanul. Nagyon gyorsan kényelmessé válik, és egy idő után észre sem vesszük, hogy az otthonunk a mi kényelmünkért dolgozik, napi 24 órában. Gombnyomásra megjegyzi a dátumot, napszakot, pontos beállításokat, és ehhez nem kell több, mint egy okoskapcsoló vagy apró távirányító.

Az eszközök beszerelését követően nem lesz szükség további kalibrációra. Ennek oka az, hogy tulajdonképpen a kalibráció, beállítás folyamatos és automatikus. A smart eszközök annak függvényében jegyzik meg a teendőket, hogy a ház lakói milyen eszközöket használnak.

Miben segítenek az okoseszközök?

Széles körben alkalmazhatók az eszközök sokféle feladat ellátására. A magasan vagy nehezen elérhető függönyöktől, a garázsajtón át a vízmelegítő beállításáig bármit meg lehet tanítani az eszközöknek. Ha különféle okok miatt valaki nem tudja ellátni a ház körüli teendők egy részét, akkor a smart rendszerek ideális megoldást nyújthatnak, és megbízható társként szolgálnak majd a lakásban és akár a ház körül is.

Általános tendencia, hogy a háztartási gépek és elektromos eszközök egyre okosabbak, és pontosabban be lehet állítani rajtuk minden igényt. Ez nemcsak a felhasználó kényelmét szolgálja. Ezáltal az okosvezérlőkkel is kompatibilissá válnak ezek az eszközök.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.