Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kényelmes és biztonságos egyben - ilyen egy jó munkavédelmi bakancs a 21. században

2021. április 22. 8:47

A munkaruházati termékek piacának egyik legváltozatosabb területe a munkavédelmi lábbeliké. Legyen az félcipő vagy bakancs, az ebbe a kategóriába tartozó darabok beszerzése - hiszen választásunk jellemzően hosszú távra szól - nagy odafigyelést igényel. Egy munkavédelmi bakancstól ma már elvárható, hogy ne csak megbízható, de divatos és sportos is legyen, ezzel biztosítva viselőjének, hogy bármikor, bárhol hordhassa. Akár a munkahelyén kívül is.

Miért fontos a körültekintő választás?

Gyermekkorunkra visszagondolva, ha meghalljuk a szót - munkavédelmi cipő -, szinte mindenkinek a menzán dolgozó konyhás nénik térdig befűzött, magas szárú szandálja jut az eszébe, melyeknél az egyetlen változatosságot a szín jelentette; ugyanis volt belőle kék és fehér is. 

Manapság azonban egy munkavédelmi bakancsnak ennél lényegesen komolyabb elvárásoknak kell megfelelnie. Egy rossz minőségű vagy rosszul megválasztott cipő nemcsak bosszúsággal jár; kihathat a munkavégzés minőségére és nem utolsósorban balesetveszélyes is, kockáztatva ezzel viselőjének úgy a munkakedvét, mint testi épségét. Munkavédelmi bakancsot azonban nem csak munkavégzéshez viselhetünk.

Honnan tudom, mi a jó nekem? 

Legyen akár a munkájáról, akár a hobbijáról szó, a legszélesebb választékot és a hozzáértő tanácsadás kombinációját erre szakosodott boltban talál. Az Épkézláb Munkaruha webáruház és a hozzá tartozó üzlethelyiségek kínálatában több mint 100-féle munkavédelmi bakancs közül válogathat.

A Portwest és Cerva termékek kiemelt partnereként a legmagasabb minőséget, a széles választékot és a szakmai tapasztalatot náluk egy helyen találja. A cég kiemelt figyelmet fordít a rendkívüli méretválasztékra is. Náluk szinte valamennyi cipő elérhető 36-ostól 48-as méretig, de egyes különösen népszerű darabokat egészen 52-es méretig tartanak, ami szinte egyedülálló a hazai piacon.

A hétköznapi viseletekhez hasonlóan a ma divatos szinte valamennyi cipő- és bakancstípusban találhat Önnek megfelelőt a munkavédelmi előírásoknak megfelelő kivitelben is. Akár a lazább félcipő-, akár a bokát is védő bakancsfazont részesíti előnyben, az Épkézláb Munkaruhánál biztosan jó helyen jár.

Tapasztalatuk szerint a munkavédelmi bakancsokra szakosodott gyártók közül sokan elsősorban a védelmi funkciókra koncentrálnak, és csak másodlagos szempontként veszik figyelembe a kényelmet. Ezért ők arra törekednek, hogy olyan cipőket forgalmazzanak, amelyek mindezen tulajdonságokat együtt képesek nyújtani az ügyfeleiknek. 

Munkavédelmi bakancs a lába egészségéért

Az eddigiekből is jól látható, hogy számos tényezőt kell figyelembe venni akkor, amikor munkavédelmi cipőt vásárolunk. A strapabíró képesség, a stílus, az ár és a minőségi kivitelezés mind fontos tényezők, melyeket vásárlás előtt át kell gondolni, ugyanakkor semmi sem fontosabb, mint a kényelem és az egészség.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.