Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
2°C
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
2°C

5 lépés a párkapcsolatok megerősítéséért

2021. április 24. 13:25 // Forrás: Három Királyfi, Három Királylány
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kifejezetten a párkapcsolatok megerősítéséért, a megfáradt kapcsolatok felpezsdítéséért indította el 5 lépés – egymás felé, egymásért című játékát, amelyben értékes nyereményeket és különleges élményeket is szerezhetnek a résztvevők.

Minden párkapcsolatnak szüksége lehet az érzelmek felpezsdítésére, újabb közös élmények szerzésére, vallja a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amely még a tavalyi pandémia alatt indította el 5 lépés – egymás felé, egymásért című játékát ennek szellemében.

A kezdeményezés lényege, hogy a jelentkező párok egy öt feladatból álló küldetéssorozatot kapnak, amit a saját ritmusukban teljesíthetnek és küldenek vissza a szervezethez.

A pozitív élményeket ígérő feladatsort pszichológus és mentálhigiéniás szakemberek állították össze, teljesítésük pedig nem okoz különösebb nehézséget, viszont gyarapítja az együtt töltött órákat, javítja a kölcsönösségen alapuló, intenzívebben megélhető kapcsolatot.

A programról fontos tudni, hogy folyamatosan be lehet kapcsolódni, nincs jelentkezési határidő, bármelyik pár részt vehet benne, akik kedvet kapnak hozzá.

Eddig több mint 120 pár vett részt, az ő élménybeszámolóikból itt lehet szemezgetni.

Jelentkezni a játékra ezen a linken lehet, további információ pedig az 5lepesveszprem@gmail.com címen kérhető.

A játék a jelentkezési lap elküldésével indul, amikor a válaszlevélben megkapják az első feladatot.

 

A játék egyik veszprémi támogatója a RongyPoronty, amelyről itt találnak további információkat.

vehir.hu
további cikkek
Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat A kormány meghosszabbítja a kamatstopot mind a kis- és középvállalkozások, mind a családok számára és a diákhitel esetében - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön Budapesten. ma 14:23 Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek. ma 14:46 A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.  tegnap 11:37 Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Alakulásuk után rögvest egy mindenkit bezáró világjárvánnyal kellett szembenézniük, ez mégsem rengette meg az elképzeléseiket: a Cholnoky Kerekasztal várt, kitartott, újra aktivizálódott és ma már negyedik születésnapját ünnepelhette. 2023. november 28. 15:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.