Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újítva nyitnak

2021. április 30. 14:07
Bár a koronavírus miatt a vendéglátóhelyek hosszú ideig nem nyithattak ki, voltak vállalkozók, akik a kényszerszünetet is arra használták fel, hogy fejlesszenek, és még színvonalasabb szolgáltatásokkal várják a visszatérő vendégeket.

Így tett a veszprémi Horváth család is, akik 1984 óta működtetik vendéglőjüket a Cholnoky lakótelepen. Pénteken Ovádi Péter parlamenti képviselő is felkereste az éttermet, hogy meggyőződjön a felújítási munkálatok eredményéről. 

A képviselő köszönetet mondott az éttermet üzemeltető Horváth családnak, akik már közel negyven éve családi vállalkozásként viszik az üzletet. Szinte nincs is olyan veszprémi, aki ne járt volna itt, ne hallott volna a helyről, ami Veszprém jó hírnevét is öregbíti – mondta Ovádi, aki példaértékűnek tartja, hogy a lezárások idején a tulajdonosok nem búslakodtak, hanem átgondolták, hogy ebben a nagyon nehéz helyzetben hogyan lehet fejleszteni. Az étterem vendégtere mellett a konyha is megújult, és fejlesztették az elektromos és a fűtési rendszert is. 

Az étterem pénteken még csak a teraszát tarthatta nyitva, a bejelentett enyhítések következtében azonban szombattól már beltérben is fogadhatnak védettségi igazolással rendelkező vendégeket. Változik a vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási előírás is: szombattól akár este 11-ig is nyitva tarthatnak, ugyanis a kijárási tilalom kezdete is éjfélre tolódik.

Kapcsolódó cikk
Így változik az életünk 4 millió beoltottnál
Közzétette weboldalán a kormány, hogy pontosan milyen szabályok lépnek életbe, ha elérjük a 4 millió beoltottat.
Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. ma 11:49 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. ma 22:43 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.